Pe 9 decembrie 2012 mergem la vot!

0

www.ziarpiatraneamt.ro organizeaza o campanie pe data de 8 decembrie de mobilizare a cetatenilor judetului Neamt pentru a participa la vot in cadrul alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012. In acest sens, actiunea va fi realizata cu ajutorul voluntarilor din cadrul Grupului de Initiativa Civica Neamt care nu vor transmite mesaje politice si nici nu vor purta insemne ale partidelor. De asemenea, acestei campanii s-au alaturat si alti cetateni, formatiuni politice si reprezentanti ai ONG-urilor care vor distribui flyere in mai multe zone din judet. In Piatra Neamt vor fi mobilizate echipe de voluntari in zona Piata Maratei, Piata Centrala, Piata Darmanesti, Piata Bistrita, Altex, Orion, Petrodava, Pietricica si Gostat. De asemenea, voluntarii vor fi prezenti  si in Valeni, 1 Mai, Roznov(Colegiul 3), Tg. Neamt (Colegiul 3), Roman(Colegiul 4), Valea Muntelui.

Dupa cum reiese si din flyer, mesajul nostru este unul simplu: participarea la vot si exprimarea optiunii politice, indiferent care este aceasta, reprezinta un drept, dar si o responsabilitate civica in democratie. Puterea este a poporului, alegerea este a noastra.

Va invitam sa va exprimati nemultumirile si sa va implicati in viitorul dumneavoastra pe 9 decembrie.

Pe 9 decembrie 2012 mergem la vot!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate