O batrana si-a reclamat nepotul la autoritati

0

Marţi 20 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, echipa de intervenţie a Detaşamentului de Jandarmi Mobil a fost solicitată prin numărul de urgenţă 112, pe Aleea Ulmilor din Mun. Piatra Neamţ, de către o femeie mai în vârstă care a reclamat faptul că nepotul i-a spart geamurile de la apartament.
Jandarmii s-au deplasat la locul indicat, au procedat la căutarea reclamatului, acesta fiind găsit în imediata apropiere. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că persoana în cauză este Ovidiu D., de 36 de ani, din Piatra Neamţ. Bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la domiciliul bunicii pentru a-i cere bani, dar a fost refuzat; mai mult, auzindu-l la interfon, bătrâna nu i-a permis accesul în scara blocului.
Supărat pentru că a fost refuzat şi profitând de faptul că apartamentul este situat la parter a spart geamurile cu pumnul.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de distrugere, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria mun. Piatra Neamţ în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate