PNL prin vocea domnului Ursarescu zice ca s-a apucat de treaba

4

PNL prin vocea domnului Ursarescu zice ca s-a apucat de treaba

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. iosefini spune

    arestarea iminenta a unui bandit de talie nationala nu inseamna neaparat folosirea unor cuvinte triviale, pur si simplu este un adevar pe care multi nu il cunosc! si pana la urma urmei cine este acest ursarescu dorinel? este vreun laureat al premiului nobel? din cate il cunosc si il cunosc bine, este un neica nimeni si asa va ramane, ce mai la deal la vale…!

  2. iosefini spune

    d-le admin am pus 2 comentarii si mi-au fost radiate!! doar spuneam un adevar atunci cand afirmam ca in luna februarie ac. ursarescu era gata gata sa fie arestat de diicot, insa a scapat datorita unor imprejurari la care nu o sa mai poate accede si aspira niciodata! ia intrebatil pe harabagiu cum a filmat si diicot-ul a primit un telefon, iar procurorul coordonator cat si trupele spir s-au retras….si uite asa a scapat basma curata acest interlop de ROMAN-URSARESCU!!

    ADMIN : Daca nu folositi cuvinte triviale comentariile sunt aprobate ca si cel de mai sus .

  3. constantin spune

    PNL, PSD si PC s-au apucat demult de treaba,de aproape jumatate de an de cand fura necontenit si spera sa poata fura si de acum incolo, cel putin asa declara unii lideri locali. Poate nu va fi asa, cine stie?!…dar, daca nu fura ei fura altii, asta e soarta noastra.

  4. Tavy spune

    Cu cecuri fara acoperire s-o apucat de treaba? Acum are si un initiat in propriul partid, ciobanul sef din ghencea !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate