Jandarmii nemţeni au intervenit pentru aplanarea unor conflicte în Piatra Neamţ şi Roman

0

Luni 22 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, prin numărul de urgenţă 112 s-a solicitat intervenţia unui echipaj de jandarmerie pe strada Nicu Albu, din Municipiul Piatra Neamţ pentru aplanarea unui conflict violent.
Ajunşi la faţa locului jandarmii au constatat că doi bărbaţi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice au spart uşa de la intrare şi au pătruns fără drept în locuinţa unei femei, au lovit-o pe acesta cu cuţitul în spate, provocându-i două plăgi prin înţepare.
A fost sesizat Serviciul de Ambulanţă Neamţ, care s-a prezenta la faţa locului cu un echipaj medical ce a transportat femeia agresată la Spitalul Judeţean Neamţ – Secţia UPU, în vederea efectuării unor investigaţii medicale mai amănunţite, nefiind necesară internarea acesteia.
Cei doi bărbaţi au fost identificaţi ca fiind Ionel C., de 32 de ani şi A. C., de 14 ani, ambii din Municipiul Piatra Neamţ.
Conflictul a fost provocat de Ionel C. şi s-a datorat faptului că fiica femeii agresate nu a dorit continuarea relaţiei de concubinaj pe care o avea cu acesta, bărbatul luând hotărârea de a se răzbuna.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de lovire, violare de domiciliu, distrugere, şi port ilegal de cuţit, dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

Tot în aceeaşi, în jurul orei 21.30, prin numărul de urgenţă 112 s-a solicitat intervenţia unui echipaj de jandarmerie pe strada Dumbrava Roşie, din Municipiul Roman, pentru aplanarea unui conflict.
Ajunşi la faţa locului jandarmii au constatat că un bărbat, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a rupt plasa de protecţie de la geamul fostei prietene şi a pătruns fără drept în locuinţă.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Ciprian C., de 31 de ani, din Municipiul Roman.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de violare de domiciliu şi distrugere, dosarul fiind înaintat la Poliţia Municipiului Roman, în vederea continuării cercetărilor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate