Falsă semnalare de lipsire de libertate

0

În ziua de 20 octombrie 2012, în jurul orei 13.30, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Răchiteni, judetul Iasi, a sesizat Politia municipiului Roman despre faptul că fiica sa a plecat de la scoală în data de 19 octombrie si nu a mai revenit la domiciliu. În ziua de 20 octombrie un vecin al bărbatului a primit un sms de la minoră, prin care aceasta arăta a fost luată de pe stradă, împreună cu o altă fată, de doi bărbati si solicita ajutor.
În temeiul sesizării, politistii au demarat investigatiile, echipe de politisti din cadrul Politiei municipiului Roman efectuând cercetări în teren, precum si audieri ale unor cunostinte, colegi ai fetei. În noaptea de 20/21 octombrie 2012, în jurul orei 03.30, politistii au găsit-o pe minoră într-o discotecă din comuna Tămăseni, judetul Neamt. Din declaratia acesteia a rezultat că nu a fost victima vreunei infractiuni.
Minora a fost sanctionată contraventional pentru falsa alertare a autoritătilor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate