O casa din Piatra Neamt a luat foc din cauza unei sobe

0

Marti, la ora 03.22 (23 octombrie), Detasamentul de Pompieri Piatra Neamt a fost alertat si a intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinta proprietate personala (apartinand Elenei B.), situata pe strada Sirenei din municipiul Piatra Neamt.
Ajunsi imediat la fata locului, salvatorii au constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la nivelul acoperisului constructiei, fiind observat si anuntat cu intarziere. Au ars: acoperisul construit din asteriala lemn cu invelitoare din tabla – pe o suprafata de 160 de metri patrati; grinzi si capriori din lemn cu o lungime totala de 200 de metri liniari; tavanul construit din scandura – pe o suprafata de 90 de metri patrati; 7 metri cubi de lemne de foc; peretii construiti din scandura – pe o suprafata de 70 de metri patrati; aparatura electrocasnica si electronica (3 televizoare, 2 dvd-uri, o combina audio cu boxe, aragaz, frigider, alte bunuri); materiale textile; mobilier; tamplarie PVC si 10 metri liniari de gard din lemn.
Incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de soba neizolata termic corespunzator fata de materialele combustibile. Pentru localizarea si lichidarea incendiului au intervenit 2 ofiteri, 16 subofiteri si 3 autospeciale.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate