Cum să reparați părul deteriorat?

0

Ai părul deteriorat și fragil și nu știi cum să rezolvi această problemă? Ești pe calea cea bună, dacă ai accesat această pagină. Părul este o etapă importantă în realizarea ritualului de frumusețe care necesită foarte multă atenție și nu trebuie de ignorat, ca în cele din urmă să te bucuri și să te mândrești de o strălucire naturală. Un păr deteriorat și lipsit de viață este rezultatul unor factori diferiți, precum: folosirea permanentă a ondulatorului sau uscătorului de păr, a produselor de îngrijire incorecte, a tratamentelor chimice puternice (decolorarea, vopsirea etc) sau stresul și alimentația slabă. Atenție! Am pregătit o listă cu cele mai importante aspecte de prevăzut și recomandări pentru tratarea și repararea structurii deteriorate a părului:

  1. Nu spăla părul după fiecare aranjare sau coafare!

Cu cât mai des vei curăța și spăla părul, cu atât acesta va deveni mai gras și mai fragil, astfel nu vei mai putea scăpa ușor de ruperea sau căderea continuă a acestuia, fără să folosești tratamente și produse profesionale. Recomandarea noastră este să reduci spălarea părului la maxim 2 ori pe săptămână, iar în cazul în care acesta capătă un aspect uleios și lipsit de strălucire, atunci poți folosi spray-uri sau pudre speciale pentru a oferi din nou un aspect de curățenie și prospețime.

  1. Protejează părul în timpul spălării!

Pentru un păr frumos, bogat și mătăsos, trebuie să ții cont de câteva reguli de bază și foarte importante, atunci când îl curăți. În primul rând, evită apa fierbinte, deoarece este factorul primordial care conduce la distrugerea și sensibilitatea firelor de păr. Întotdeauna folosește produse care se potrivesc tipului tău de păr și bineînțeles, trebuie să le utilizezi și corect. Aplicarea șamponului se face întotdeauna pe scalp pentru a proteja șuvițele și se repetă procesul de 2 ori, în timp ce balsamul trebuie distribuit doar pe lungimea părului, nu și pe scalp, pentru a evita și combate distrugerea acestuia. O curățare corectă și delicată a părului este cel mai bun tratament pentru păr deteriorat.

  1. Folosește produse de îngrijire bogate în nutrienți!

Cea mai bună soluție pentru a preveni și a rezolva problema firelor fragile, sensibile și lipsite de viață este utilizarea produselor hrănitoare, îmbogățite în ingrediente naturale și nutrienți valoroși. Cred, că deja a-i apucat să accesezi diferite pagini și să le cauți, dar nu este necesar! Noi venim în întimpinarea ta și îți oferim cele mai bune și eficiente soluții pentru a scăpa pentru totdeauna de un păr problematic.

Olaplex Hair Perfector №3

Olaplex Hair Perfector №3 este un tratament pentru părul deteriorat, care garantează întărirea și refacerea structurii naturale ale acestuia. Elixirul renumitului brand de cosmetice Olaplex, poate fi găsit în versiunea originală pe pagina magazinului online Makeup – un magazin unde poți să te bucuri și să descoperi o mulțime de produse de îngrijire și frumusețe. Olaplex Hair Protector №3 este formulat pe baza unor componente active bogate în nutrienți, care asigură hidratarea activă și hrănirea până la cele mai profunde niveluri ale foliculilor, sporind regenerarea și revitalizarea acestora. Tratamentul joacă un rol important în procesul de vopsire și colorare a șuvițelor, protejându-le de elementele chimice agresive și factorii externi. Ca rezultat, părul devine moale, catifelat și elastic.

Colecția L’Oréal Professionnel Absolut Repair

Gama de produse Absolut Repair ale brandului de renume  L’Oréal Professionnel – este cel mai bun ajutor și soluție pentru repararea părului lipsit de strălucire și aranjare. Întreaga gamă are la bază doar ingrediente naturale, extracte de proteine din grâu și quinoa aurie care garantează și sporesc o nutriție activă și intensă, asigurând regenerarea și îmbunătățirea firelor de păr. Colecția Absolut Repair conține un șampon care curăță delicat și îndepărtează impuritățile acumulate, lăsând șuvițele moi, netede și ușoare, un balsam care hrănește, revitalizează și garantează o strălucire naturală a părului, o mască care asigură elasticitatea firelor, un spray de păr care stimulează descurcarea acestuia, aranjarea, coafarea și protejarea de factorii agresivi ale mediului și un ser pentru prevenirea despicării și ruperii vârfurilor.

Nu mai sta mult pe gânduri și încearcă să-ți completezi rutina de îngrijire a părului cu aceste recomandări și rezultatul unui păr frumos și mătăsos va fi garantat!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate