Say „NO” to violence

0

Joi 27 Septembrie ora 14 in fata caminului IV a avut loc la Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu un concert Rock sustinut de trupa „No name ” cu tema Say „NO” to violence .
Activitatea se incadreaza in seria de activitati sustinute la nivel national cu ocazia zilelor educatiei nonformale si va fi urmata de o dezbatere la care vor lua parte elevi si profesori ce va avea loc vineri 28 septembrie .
Obiectivele activitatii sunt :
-promovarea libertatii de expresie , a intelegerii si tolerantei in scopul prevenirii conflictelor si combaterii violentei in scoala
-promovarea muzicii bune
-sensibilizarea elevilor pentru a se implica in viata comunitatii .
Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu colaboreaza cu actori ai societatii civile locale in scopul prevenirii conflictelor si combaterii violentei in cadrul proiectului international GRUNDTVIG School-Med European Grundtvig partnership on scholastic mediation .
Activitatea mai sus mentionata este realizata de Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu in parteneriat cu organizatia de tineret ASCETIS.


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate