USL-ul se pregateste sa mai stea o tura

2

Incep sa se configureze echipele ce se vor razboi electoral la parlamentarele din Piatra Neamt . Pe partea USL se discuta despre Dragusanu Catalin si Vlad Marcoci , pe partea cealalta de Mihaela Stoica si poate Elena Udrea sau cine o fi.
In momentul de fata situatia, chiar daca pare acceptabila, nu este absolut deloc favorabila USL, care este perceputa ca o alianta care nu a facut aproape nimic de la alegerile locale si pana acum, ba in plus si-a ridicat in cap o multime de pietreni prin schimbarile pe care le-a facut si le va face in continuare prin deconcentrate .
PDL-ul face exact ce trebuie , sta linistit si lasa USL-ul sa demonstreze ca nu poate face nimic , contorizeaza esecurile guvernului Ponta si incepe sa recastige capital de imagine .
PPDD-ul pietrean este inca in cadere libera fata de trendul national si asta din cauza presedintelui de la Neamt, cat si faptului ca a dat mana cu APEL . De asemenea, PPDD-ul va mai primi in curand o lovitura cand UNPR va trebui sa faca pe placul noului aliat USL .
In tot acest tablou USL-ul baga in fata doua persoane cu notorietate si cu sansa, dar mai ramane de vazut daca le va si sprijini financiar si logistic .Pentru ca sa fim sinceri, un colegiu din Piatra la PC , unul Vlad Marcoci , cel de senat la PNL , pragmatic si romaneste privind situatia nu prea cred ca PSD-ul de la Piatra Neamt se va omor cu statul in transee in aceasta campanie .
Asadar vom vedea din nou o lupta foarte stransa cu un USL care e pe valul national, dar si cu un PDL foarte determinat si dispus sa se arunce cu toate fortele intr-o batalie decisiva . La ora actuala, la cum se misca USL-ul in Piatra Neamt , daca maine ar fi alegeri parlamentare colegiul 1 si 2 ar fi luate de PDL cu conditia sa nu candideze Ghita sau alti PDL-isti care nu au facut absolut nimic .
Ca previziuni de campanie vedem un USL aruncat cu capul inainte si cu mesaje negative si un PDL resemnat cu o campanie cat mai calda , axata pe copii si pe batrani, aratand ce au facut ei in comparatie cu USL care nu a facut nimic .
Punctul forte  in campania ce va urma vor fi cei care nu au iesit niciodata la vot, adica in special tinerii , aspect care ar putea sa dea un plus considerabil lui Catalin Dragusanu in cazul unei candidaturi .
Preconizam de asemenea atacuri periodice la adresa lui Dragusanu si Marcoci , atacuri care  aparent vor fi din surse independente de PDL in vederea discreditarii celor doi potentiali candidati .
De bine de rau PDL-ul tot a facut ceva activitati vizibile pe linie de tineret , incepand cu defilarea bicicletelor de campanie si terminand cu activitatile din retelele de socializare , capitole la care a devansat cu mult USL-ul obisnuit sa munceasca prin birouri si sa faca planuri sau discutii . E deajuns sa ne uitam la pagina de internet a lui Mihaela Stoica sau Gheorghe Stefan si apoi sa dam pe site-ul PSD sau sa cautam site-urile potentialilor candidati si vom observa ca sunt absenti din mediul online iar recuperarea timpului pierdut va fi destul de anevoioasa .
Inchei acest articol intr-o nota ironic-umoristica, opinand ca USL-ul are mai multi membri in Piatra Neamt decat PDL-ul, dar daca e sa numeri PDL-istii, e posibil sa gasesti mai multi in USL decat in PDL .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. portocaliii nazisti spune

    Mai ca intotdeauna magicianul IOSEFINI are dreptate…de ce sa mai dam de mancare si la flamanzi de USL-isti cand mai bine mergem cu PDL-ul si ARD-ul…insa, mai este o solutie PP DD care trebuie votat in masa…e singura solutie PP DD si Dan Diaconescu. Cea mai buna optiune din Romania este PP DD, partidul ce va salva Romania.Mia bine de atat nu se poate…eu dorm cu valiza sub pat, si cand se imputeste treaba numai trec granita.

  2. iosefini spune

    Un articol in conformitate cu realitatile din teritoriu, bazat pe date concrete, insa, daca mai punem la socoteala si faptul ca USL a propus-o pe KOVESI sefa la DNA si binenteles ca va fi acceptata din start de presedintele Basescu, atunci nu ne mai ramane decat sa votam alianta de dreapta(fost PDL)! Nu mai vad nici un rost sa spui ca se doreste o schimbare atata timp cat PONTA, TARICEANU, NORICA NICOLAI etc. si-au dat pe fata mana cu adversarii politici!!! Om fi noi romanii in general mai naivi(sa nu spun altfel), insa nu suntem chiar atat de prosti cu totii!

    ADMIN : Indiferent de situatie eu opiniez ca cele doua propuneri , Marcoci si Dragusanu sunt mai bune decat orice PDL-isti in viata .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate