O nouă tragedie aviatică a luat viața unui pilot cu experiență. Dan Ștefănescu se afla într-un Suhoi 31

0

Pilotul Dan Ștefănescu a murit astăzi, în urma unui accident aviatic. Avionul de acrobaţie în care se afla s-a prăbuşit în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu, din județul Prahova. Pilotul avea peste 16.000 ore de zbor la activ.

FOTO: ISU Prahova

Un avion de acrobație s-a prăbușit în localitatea prahoveană Strejnicu. Incidentul aviatic s-a petrecut în jurul orelor 15.00, în zona aerodromului Strejnicu, iar avionul este unul de tip Suhoi 31, utilizat în acrobație aeriană.

La manșa avionului privat se afla un bărbat în vârstă de 55 de ani care din păcate a fost declarat decedat de către echipajul medical sosit la locul evenimentului.

În sprijin a aterizat și un elicopter SMURD pregătit pentru a prelua pilotul însă nu a fost cazul. Pentru gestionarea operativa a evenimentului au fost mobilizate 1 autospeciala de stingere, 1 descarcerare și 2 ambulante SMURD.

Circumstanțele producerii incidentului aviatic vor fi stabilitate de către instituțiile competente.”, a transmis ISU Prahova.

„Zbor lin către escadrila din ceruri!”

Mesajul emoționant transmis de Forțele Aeriene Române la aflarea veștii tragice poate fi citit pe stirinationale.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate