A venit momentul adevărului despre pandemia din Neamț

6

De când a început pandemia și până în prezent, în județul Neamț au fost raportate 43.283 de cazuri noi de infectare cu SARS Cov 2, asta înseamnă mai puțin de 10% din populația județului.

De la începutul pandemiei în Neamț au fost raportate, în total, de la începutul pandemiei, 1.590 de decese din cauza virusului, dar nimeni nu spune clar câți au murit DE covid și câți au murit CU covid. Numărul anual de decese raportate ca fiind de covid a fost mai mic decât decesele raportate din cauza bolilor cardiovasculare sau a numărului de noi cazuri de cancer.

Opinia noastră este că cifrele statistice legate de pandemia din Neamț arată o dimensiune mult redusă față de ce au încercat să ne inducă autoritățile, iar nivelul de periculozitate al acestui virus a fost mai redus decât al altor afecțiuni de care au murit nemțenii.

Deși în Neamț alte boli au decimat populația mult mai grav decât covidul, autoritățile au cheltuit, de cele mai multe ori nejustificat, sume fabuloase în numele pandemiei, au călcat în picioare drepturile oamenilor în numele pandemiei și au semănat panică nejustificată în rândul populației, ceea ce a dus la împărțirea acesteia ]n tabere pro și contra.

Văzând cifrele statistice, apreciem că în numele pandemiei, la Neamț s-a produs un mare jaf din bani publici, s-au comis abuzuri pe bandă rulantă și s-au încălcat, de multe ori nejustificat, drepturile oamenilor. S-au distrus afaceri care mergeau, s-au dat amenzi la oameni sărăciți deja de pandemie, s-a manipulat și s-a mințit mult prea mult.

Așteptăm cu mult interes să aflăm detalii din rechizitorii.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Gina spune

    RECHIZITORII!!!! Cine să facă rechizitorii????? Nu fiți naiv domnule Iosub!
    Poate dacă mă fac eu procuror… nu vedeți că ăștia sunt de aceeași parte a liniei?
    Ați mai auzit ceva despre înfăptuirea justiției de la condamnarea lui Dragnea? Totul, în România, este predat puterilor coloniale, inclusiv justiția.
    Singurii care o să aibă rechizitorii, în curând, vom fi noi cei care mai avem curajul de a zice câte ceva.

  2. vasile r spune

    felicitari, am reusit sa ne batem joc de aceasta tara fara sa fie tras la raspundere nimeni
    toate acestea sub tutela si protectia celor de la prefectura Neamt

  3. legio spune

    Daca ar fi interesat Ministerul Public si organele de cercetare penala ar gasi, nu numai decese din culpa medicala ci pur si simplu CRIME, au fost decese din cauza neacordarii medicatiei ptr bolile cronice etc ! Daca cereti statistica deceselor anuale din Romania pe utimii zece ani ,ve-ti avea niste surprize dureroase alaturi de aceasta minciuna a asa zisei pandemii ! Am intrat in policlinica si sa vedeti ce,,jale” este la cadrele medicale si cata ,,grija” ca nu mai curg niste bani !

  4. Aurica Vizitiu spune

    Prezinta date si situatii concrete legat de abuzurile comise!

  5. Emilian Barbu spune

    Mai concret si mai punctual ar fi sa aflam rezultatele finale, daca or fi existand, ale celor descoperite de Curtea de conturi la SJU Neamt.
    Era vorba despre incadrarea abuziva la diagnostic „covid” in vederea obtinerii de sporuri banesti.
    Normal ar fi fost sa urmeze si o ancheta de natura penala, dar s-a pus nu batista, ci plapuma pe tambal.

  6. Paul spune

    Poate ca unele masuri introduse au contribuit la incetinirea raspandirii virusului… (nu ca jaful din banii publici n-ar fi existat :))
    Infectarea a 10% din populatia unui judet (cazuri raportate, sa nu uitam de oamenii care au avut forme usoare si nu s-au testat) vi se pare putin?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate