Crima in Trifesti

0

În dimineata de 6 august, în jurul orei 03.50, Sectia nr. 10 Politie Rurală Dulcesti a fost sesizată, prin 112, de un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Trifesti, judetul Neamt, despre faptul că bunicul său P. Ioan, în vârstă de 62 de ani, din comuna Trifesti, a fost lovit de bunica sa P. Anisoara, de 57 de ani, din aceeasi localitate, cu un obiect contondent, în cap.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de ambulantă, care a preluat si transportat victima la Spitalul municipal Roman, unde în jurul orei 06.10 a decedat.

În aceste conditii cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamt, sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat. De asemenea, în dimineata de 6 august, în jurul orei 04.10, Postul de Politie Transporturi Feroviare Roman a fost sesizat, prin 112, despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată de la Trifești a fost găsită decedată o femeie. Politistii s-au deplasat la fata locului si la km. 341+600, situat între stațiile C.F.R. Trifești și Roman, între șinele firului 1 de cale ferată, a fost găsit cadavrul unei femei în vârstă de circa 55 – 57 ani. Din cercetările efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este P. Anisoara, de 57 de ani, din comuna Trifesti, judetul Neamt. Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Roman în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului. Politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Roman continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate