Discutii cu scantei la PPDD – sediul central

3

La aceasta ora 22.00 , principalii combatanti din interiorul PPDD Neamt se afla la Bucuresti pentru a stabili impreuna cu conducerea centrala a partidului ce au de facut in continuare . O parte a organizatiei Neamt este contra presedintelui pe judet , domnul Farcasanu, iar cealalta parte nu are curajul sa recunoasca .
Sa vedem ce va iesi tinand cont ca la PPDD Neamt ” nu este democratie” dupa cum declara chiar domnul Farcasanu si nu este de neglijat nici faptul ca seful PPDD Neamt beneficiaza de sprijin si clementa din partea conducerii centrale a PPDD .
Discutia din aceasta seara va fi definitorie pentru PPDD Neamt, deoarece partidul incepe sa recupereze din handicapul creat de Farcasanu prin asocierea cu PDL, dar in actuala formula de conducere locala nu credem ca va reusi sa depaseasca pragul de 5 % la alegerile din toamna si nici sa prinda vreun loc in Parlament .

Ochisor Ion

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. nationalistu` spune

    Pai daca e facut din banii si la ordinul chiorului alaturi de Udrea si Cocos,cum sa arate altfel oamenii si partidul? Nu am chef sa mai intru in amanunte,dar cu siguranta asa este.Chiorul a pompat bani si a dat ordine acestui conglomerat „popular”,pentru a avea un colac de salvare stiind ca vremurile vor fi destul de aspre in ceea ce-l priveste.Insa a cam dat gres pentru ca puradelul DD si-a cam facut de cap si a scapat de sub control.Insa telecomanda este la smecheri si bateriile de schimb pentru jucarie tot la ei asa ca puradelul tot joaca dupa cum i se canta.

  2. popa gheorghe adrian spune

    Nici nu trebuie sa treaga pragul electoral acest gunoi politic intitular PP DD. Cred ca pe langa Iliescu in 90, cel mai mare rau Romaniei il face pp dd.

  3. terente spune

    am avut privilegiu sa particip la o alta discutie privitoare la comportamentul deplorabil a lui farcaseanu.simona man care de la intalnirea de la roua cu farcaseanu nu are puterea sa poarte discutii obiective despre cazul farcaseanu si a delegat niste domni care nu prea aveau multe in comun cu politica si mimau ca asculta delegatia de la neamt.in termeni clari si fara echivoc am dovedit ca farcaseanu a fost desemnat presedinte filiala ppdd prin incalcare statutuluippdd si a legii partidelor politice.in fata argumentelor acei domni au devenit agresivi in limbaj si comportament.mi-am dat seama ca acolo nu e vorba de partid politic si interese meschine,DIACONESCU ERA O SIMPLA MARIONETA ARUNCATA DINTR-UN BIROU IN ALTUL NICI SIMONA MAN NU PUTEA CONTROLA SITUATIA.nu intelegeam in numele cui vorbeau cei 7 in fata carora trebuia sa raportam evident mi-am dat seama ca a fost o greseala sa accept participarea la acea intalnire insa partea pozitiva a fost ca am aflat ce e cu ppdd si cine la umflat cu pompa pe farcaseanu ca mare lider.de aceea nu am mai dorit sa aud de ppdd si eram curios ce se intampla cu aceasta adfunatura de oameni cu interese.PERMANENT FARCASEANU S-A DAT COCOS CA TINE FILIALA SUB CONTROL SI A MINTIT MULT LEGAT DE REALITATE DIN NEAMT.LA ACEASTA DATA SE FACE DECONTUL SI FARCASEANU NU ARE BAUI SA-I RESTITUE CELOR CARE SI-AU CUMPARAT LOCUL PE LISTA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate