Castanii, Carabelea și Irimia. Concurs de lipsă de respect față de pietreni

3

Tăierea unui arbore din oraș, și nu numai, creează o nemulțumire din partea locuitorilor. Și este normal să fie așa.
Căderea unui arbore peste o mașină sau, Doamne ferește, peste un om creează o dramă. Și asta e la fel de normal. Aleg înjurăturile în locul lacrimilor
.
” și așa mai departe zice viceprimarul Irimia Marius, specialist în copaci și cam atât.

”Am observat că subiectul tăierii castanilor a stârnit reacții negative în spațiul public. Am mai spus-o și repet ori de câte ori este nevoie: acești castani care se taie reprezintă un pericol pentru siguranța pietrenilor. Vreau să priviți cu atenție imaginile atașate.”, explică și primarul Andrei Carabelea pietrenilor supărați că s-au tăiat castanii.

Acum să explicăm noi domnilor care nu știu să respecte pietrenii cum stau lucrurile.

Domnilor Carabelea și Irimia, voi sunteți angajații pietrenilor, nu patronii orașului sau șefii municipiului. Oamenii din Piatra-Neamț sunt patronii și voi muncitorii. Repetați-vă asta în cap de 10 ori în fiecare dimineață că se pare că vă treziți patroni fără să fiți.

Ce face un angajat când vrea să taie copacii din curtea patronului, copaci de care patronul este atașat sentimental, dar care au îmbătrânit și prezintă un pericol? Merge la patron și îi explică situația și cere acordul să taie acei copaci care sunt în curtea patronului de când acesta era mic.

Ce au făcut angajații Carabelea și Irimia? Au tăiat fără să explice patronului ce fac. S-au trezit ei stăpâni pe curtea patronului și au luat decizia să taie copacii. Normal că patronul s-a supărat și orice explicații îi dau acum muncitorii Carabelea și Irimia nu e dispus să le mai asculte.
Dacă cineva de la primărie lua un telefon și făcea un amărât de clip de 3 minute cum se taie primul copac și un specialist explică de ce îl taie și arată că e sfărâmicios lemnul, atunci nu mai era nicio discuție, dar cei doi au ales să ignore atașamentul pietrenilor față de castanii care erau un simbol și au băgat drujba în ei.

Cei doi angajați ar trebui să învețe și ce înseamnă respectul față de pietreni. Respectul în cazul de față este acela de a informa oamenii despre deciziile pe care le iau și a motiva aceste decizii. Când spunem ”a informa”, ne referim la a comunica măcar în presa plătită de primărie și la a sponsoriza postările care sunt de interes pentru pietreni. Muncitorii Carabelea și Irimia trebuie înțeleagă că e datoria lor să ajungă cu informația la patronul lor, pietrenii, nu patronul trebuie să viziteze zilnic pagina angajatului ca să vadă ce i-a mai trecut acestuia prin cap să facă.

E vorba de respectul muncitorilor de la primărie față de angajatorul lor, oamenii din Piatra-Neamț. Doar despre asta este vorba. Nu e vorba că pietrenii sunt proști și nu înțeleg, nu e vorba că presa ostilă instigă oamenii contra a orice face primărie sau de alte scuze pe care le găsesc unii precum Carabelea sau Irimia ca să își justifice valul de injurii care vin din partea angajatorului lor.

Domnilor muncitori pe banii pietrenilor, singurul vostru dușman este lipsa de respect față de angajatorul vostru, iar asta ar trebui să vă spună în fiecare dimineață armata voastră de consilieri de imagine pe care se pare că i-ați angajat pe alte criterii decât cele de competență.

Iosub Robert

PS: Noi ca publicație am ajutat de fiecare dată primăria în a transmite mesaje de acest gen către populație și am făcut-o gratuit. Ar trebui primăria să pună la treabă măcar presa de partid pe care o plătește să îi promoveze mesajele și marii politicieni care conduc municipiul să își sponsorizeze postările de interes public la fel cum o făceau în campania electorală când păcăleau pietrenii cu tot felul de promisiuni neonorate.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Carabulea spune

    O marionetă cu aere….

  2. FLORIN spune

    Cuplu perfect in ale incompetentei si a prostiei,Carabelea si Irimia.
    Amandoi fara meserie.
    Au fost salavati de ”politica”si ”pile”altfel erau muritori de foame.
    Acum fac 140 milioane /luna.HALUCINANT.Toti platiti degeaba.
    In lumea reala asemenea incompetenti sunt ne-angajabili.
    In politica se poate orice dupa cum se vede.
    Nu se putea o combinatie mai letala in ce priveste orasul Piatra Neamt.
    Ne asteapta 4 ani grei in care vom asista cum incompetenta si aroganta vor calamita acest oras incercat.
    Mafia PDL-ului a preluat orasul.Mega furaciunile au inceput.

  3. Ioan spune

    Bună ziua !
    Sunt surprins….Parcă aveați altă părere.
    https://www.ziarpiatraneamt.ro/asteptam-sa-fie-cineva-ranit-copac-putred-rupt-si-cazut-pe-trotuar-pe-strada-stefan-cel-mare

    ADMIN: Citiți si articolul nu doar titlul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate