Vrei să-ți schimbi parchetul? Iată 5 motive solide pentru care să alegi dușumeaua de stejar

0

Dintre toate opțiunile de pardoseală din lemn disponibile în prezent, stejarul pare să fie în fruntea listei. Parchetul din stejar este special conceput pentru a fi incredibil de durabil – este destinat să dureze zeci de ani, chiar și cu doar un minimum de întreținere. În ziua de astăzi, stejarul este foarte versatil și poate veni atât în ​​plăci solide, cât și proiectate. Dacă te gândești să investești într-o podea din lemn, află în acest articol care sunt beneficiile specifice pe care le oferă podeaua din stejar!

Iată care sunt motivele pentru care să alegi parchetul din stejar pentru casa ta:

1. Este un lemn de esență tare și extrem de rezistent. Folosit de secole în domeniul construcțiilor, parchetul din stejar a stabilit o credibilitate extremă pentru durabilitate – lemnul vechi poate fi restaurat cu ușurință și folosit în continuare, chiar și după zeci de ani. Așadar, dacă dorești să faci o investiție avantajoasă, alege modelul tău preferat de dușumea din lemn de stejar de pe Valprestparchet.ro și bucură-te de beneficiile de lungă durată ale acestui lemn versatil! 

2. Se îmbunătățește cu timpul, precum vinul roșu. Lemnul poate căpăta în timp acel aspect vintage, specific stejarului, chiar dacă nu a mai fost întreținut de ani buni. Așadar, culoarea va deveni mai bogată și, dacă va fi îngrijită, aceasta va deveni din ce în ce mai plăcută.

3. Este o alegere igienică. Paraziții, bacteriile și acarienii pot locui pe covoare, ceea ce poate duce la îmbolnăvire. Combinația de praf și alergeni care se acumulează pe podele mochetate poate afecta persoanele alergice. Din fericire, aceasta nu este o grijă pentru cei care au podele din stejar. 

4. Este foarte rezistent la mucegai. Podelele de stejar sunt remarcabil de rezistente la mucegai, precum și la atacurile de insecte, fiind ideale mai ales pentru zonele invadate de termite. 

4. A fost folosit ca semn al opulenței în trecut datorită atractivității sale și are încă un fler prestigios grație acestei distincții. Pardoselile din lemn erau comune în casele din secolul al XIX-lea și au rămas la modă până la mijlocul secolului al XX-lea, când fibrele artificiale au fost încorporate în procesul de fabricare al covoarelor. Dușumeaua de stejar a revenit în atenția consumatorilor moderni, care caută produse de calitate, dar și durabile și la un preț avantajos. Deci, dacă ești în căutarea unei modalități de a oferi casei acel aspect clasic și sofisticat, atunci stejarul este calea de urmat.

5. Are avantajul de a fi foarte versatil. Datorită popularității și abundenței sale, stejarul este disponibil într-o gamă uimitoare de stiluri și dimensiuni, oferind consumatorului posibilitatea de a găsi aproape sigur aspectul pe care îl urmărește. Este disponibil în nuanțe de la alb calcarat până la foarte întunecat, și în stiluri diverse, de la uniform și modern până la cele vintage. 

Indiferent de cum este casa ta – tradițională sau modernă – pardoselile din stejar sunt versatile și atemporale. Odată instalate, podeaua va fi o investiție pe termen lung și cu siguranță va primi apreciere din partea celor care recunosc caracteristicile elegante și inteligente ale podelelor de stejar. Așadar, dacă prioritatea ta este să cumperi un lemn de înaltă calitate, cu un aspect clasic și acronic, atunci stejarul îți va depăși cu siguranță așteptările!

Sursă foto: Shutterstock.com.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate