Râșii de la zoo Piatra-Neamț au fost trimiși să fie chinuiți

0

Două exemplare superbe de râs au fost mutate de la zoo Piatra-Neamț la zoo Ploiești.

Nici la Piatra-Neamț nu le era bine acestor animale fiind închise în cuști dar mutarea lor de zoo Piatra la Prahova este o condamnare la tortură. La grădina zoo din Piatra-Neamț fluxul de vizitatori era minuscul în comparație cu ce este în Prahova. Prin urmare, stresul animalelor creat de prezenta celor care vor să le vadă și fac gălăgie va crește enorm pentru că aceste animale sunt animale NOCTURNE – adică ziua când au sute de vizitatori ele ar trebui să se odihnească și să fie active noaptea. Este o tortură să ții animale nocturne într-o gradină zoo cu program de zi. E ca si cum ar veni la noi la ușă sau la geam cate 100 de oameni pe noapte să vadă ce frumoși suntem.

Așadar orice încercare infantilă de a spune că le este mai bine râșilor la noua grădină zoo este doar o demonstrație de necunoaștere a noțiunii de animal nocturn sau o tentativă de a lua lumea de proastă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate