Criticați de Dana Budeanu, cei de la Diverta oferă diplome de fătălău sau amețită, după caz

0

Dana Budeanu este cunoscută pentru comentariile satirice legate de modă, de politică și, în general, despre orice subiect controversat. Poate cel mai des folosite expresii derivate din discursul Danei Budeanu sunt „fătălău” și „amețită”. Cu siguranță chiar și cei care nu o urmăresc pe Dana Budeanu își dau cu ușurință seama că sensul acestor apelative este unul peiorativ.

Dana Budeanu a fost în ultima perioadă o voce puternică împotriva campaniei de vaccinare și măsurilor împotriva pandemiei luate de autorități și le-a criticat cu orice ocazie. Cea mai recentă ieșire a Danei Budeanu a fost o critică dură adusă rețelei Diverta și editurii Curtea Veche care oferă o carte în mod gratuit persoanelor care s-au vaccinat. Diverta a anunțat deja că această campanie este la nivel național.

Dana Budeanu afirmă că va sabota cele două entități și că nu va mai cumpăra cărți editate de Curtea Veche și nimic de la Diverta. A încheiat cu „Fătălăilor! Marș!”.

Printr-o măsură de PR, Diverta a declarat:„ MULȚUMIM TUTUROR FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR CARE AU VENIT LA NOI! PS: ACORDĂM (ÎNCEPÂND DE MÂINE SEARĂ) ADEVERINȚĂ DE FĂTĂLAU SAU AMEȚITĂ ÎN ORIGINAL 100%, LA CEREREA FIECĂRUIA ÎN MAGAZINE.”

Astăzi, pe pagina de Facebook Diverta, se arată că Octavian Claudiu Radu, proprietar Diverta, este primul fătălău cu adeverință. Postarea se încheie cu îndemnul: „Marș la Diverta!”.

Așadar, dacă doriți o diplomă de fătălău sau amețită, o puteți achiziționa de la Diverta.

Desigur, replica a venit și de la Dana Budeanu:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate