Desființează Parcul Zoo dar au uitat să aloce bani din buget pentru a face altceva în loc

1

Au decis să desființeze Parcul Zoo dar din bugetul local pentru acest an au fost alocați doar 380.000 lei pentru tot ce ține de Parcul de pe Cozla, adică zeci de hectare de pe acest munte. Au mai alocat ceva bani pentru spațiile verzi (dar separat), iar pentru reamenajarea în Grădină Publică a Parcului Zoo nu au alocat nimic.

Numai niște băieți progresiști de dreapta puteau să facă așa ceva. Cum ar veni, dărâmi casa veche ca să faci una nouă, dar fără sa ai bani în buzunar pentru cea nouă.

Conducerea primăriei speră probabil ca la rectificarea bugetară ce va avea loc cândva și la care nu se știe câți bani vor fi, să aloce bani pentru reamenajarea Parcului Zoo. Dacă nu vor fi bani la rectificarea bugetară, atunci totul va rămâne în paragină. Nu va fi nici Parc Zoo nici Grădină Publică, ci un teren care ar fi numai bun de concesionat la fel cum s-a făcut cu multe alte terenuri din Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. un OM spune

    Au baietii destepti!
    Chiar e de dorit ca Primaria sa nu aiba bani!
    Poate asta s-a si urmarit!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate