Distrugatorii de afise din Zanesti au fost prinsi

10

Sectia nr. 2 Politie Rurală Roznov a fost sesizată, în ziua de 12 mai 2012, în jurul orei 10.30, de un candidat pentru functia de primar al comunei Zănesti, despre faptul că în seara de 11 mai a.c., în jurul orei 22.00, l-a surprins pe S. Lucian, de 28 de ani, din comuna Zănesti, judetul Neamt, care era însotit de alti doi tineri, în timp ce acestia îi distrugeau afise electorale, postate în alte locuri decât cele autorizate.

În urma verificărilor efectuate, politistii i-au identificat si pe ceilalti doi tineri ca fiind C. Octavian, de 18 ani si O. Alexandru, de 21 de ani, ambii din comuna Zănesti, judetul Neamt.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere.

Valoarea prejudiciului a fost estimată de partea vătămată la suma de 1.500 de lei, reprezentând cele 1.500 de afise distruse.

La finalizarea cercetărilor se va propune solutia legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
  1. nationalistu` spune

    M-am referit doar la aspecte ce tin strict de conceperea unei campanii civilizate si de bun simt.Nu am facut referire la nici un partid.Am transmis unora dintr-o tabara niste aprecieri destul de pertinente.Oricum.Multumesc pentru raspuns!

  2. [email protected] spune

    subscriu la nationalistul, si v-as intreba OARE ESTE VOIE SA LIPITI AFISE PE STALPI????, ROBERT S-AR PUTEA SA FII CU VACA, IN BODESTI AM TRECUT SI vantul A RUPT AFISUL, OARE CEI CA VINCA AR TREBUI SA-L DEA IN JUDECATA ???????????/

  3. nationalistu` spune

    Sa-mi spuneti voi ce vreti sa scriu in comentariu ca sa poata fi postat. V-as injura dar nu l-ati posta ni ci pe acesta.Asa ca va injur doar in gand cu voce tare. Ce nu v-a convenit la comentariul meu de la acest articol?Impartialilor!

    ADMIN : In perioada electorala in Ziarpiatraneamt.ro nu se accepta comentarii negative la adresa candidatilor . Eu personal strang din dinti si sterg multe comentarii care se refera la „PDL-isti hoti” expresie care din punctul meu de vedere este pleonasm . Pastrati comentariile si reveniti dupa campanie.

  4. Robert spune

    Loboda, esti la pascut. Nu e vorba de Bodesti si nu e vorba de vant.

  5. nationalistu` spune

    Dar parca exista niste legi care prevad ca hartiile alea (ca doar hartiile raman dupa toata panarama asta pana mai trec patru ani)trebuie puse in locuri special amenajate nu? Ia invatati-va sa faceti campanii electorale civilizate si veti vedea ca nu vor mai fi astfel de probleme.Ati pus afise pe stalpi? Niste nesimtiti.Macar daca ati curata stalpii dupa.Dar asa.Nu ai facut decat un autodenunt. Eu v-as pune galetile cu adeziv si afisele in cap. Mai sunteti si tari in gura.Si nu numai voi Daniela. Daca participi la asa ceva e clar ca…. Stati sa vedeti cand se va da cu ciomagul. Campaniile electorale se fac dupa nivelul de inteligenta al populatiei. Cu pomana,bataie,circ si cu acuzatii fel de fel. BLEAH!

  6. loboda spune

    d-ule VINCA in Bodesti, Vantul a rupt ” bannerol ” – Nu-l dati In JUDECATA??????

  7. Robert spune

    „PDL (Apel) si USL (PSD) – aceeasi mizerie!” asta s-a scandat in Piata Universitatii…
    Votam Dan Diaconescu si candidatii sai!!!

  8. Daniela spune

    Gogule, sunt unul din cei care au muncit la pus afise cu domnul Vinca si cu consilierii PPDD. Am pus nu 1500 ci vreo 4000 de afise… Intre timp cele rupte au trecut de 2000, credem ca sunt vreo aproape 2500.
    In Zanesti sunt aproape 1900 de case. In logica ta ai uitat un singur lucru. Am pus pe gardurile unde ni s-a dat voie nu un afis ci cate trei, sau cate sase. Plus pe stalpi!
    Dar dincolo de numar (sper ca te-am lamurit) suparare pe fond e alta: puteau sa fie si cinci afise, cu ce drept pune mana un nemernic sa la rupa? Si de ce nu mai exista in comuna noastra nici o frica in fata legii?

  9. gogu spune

    1500 de afise?!?!?…pai nu sint 1500 de case in toata comuna aia…unde au reusit sa lipeasca atitea afise?insa tre’ sa recunoastem ca au muncit olecutza tinerii distrugatori de afise electorale.intr-adevar traim intr-o tara nemaipomenita.mindru sint ca sint român.

  10. gabi spune

    Ma intreb ce culoare politica o avea primaru com Zanesti de e asa „ocrotit” de Vinca?Ca nu cred eu ca vicele semneaza si aproba in locul lui. Din cate stiu, acest domn care nebarbierit cum il stim ne dadea lectii de PDL-ism la TV , acum s-a suparat pe supussii comenduirii nemtene. Hahahahaha!!!!Sau se intrezareste o intrare in APEL. Vezi ca esti in urma Vinca, Farcaseanu a patruns deja cu serviciu cu tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate