Jandarmeria Neamț recrutează candidați pentru admiterea în școlile militare de subofițeri jandarmi

0

În perioada 15 februarie – 17 aprilie 2021 se organizează o nouă sesiune de admitere în cele 2 unitățile de învățământ postliceal care formează subofițeri jandarmi, fiind disponibile în total 400 de locuri. Tinerii nemțeni, interesați de o carieră în Jandarmeria Română au la dispoziție două săptămâni pentru depunerea cererilor tip de înscriere.

Pentru anul 2021, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate, în vederea scoaterii la concurs, un număr de 400 locuri în instituțiile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, astfel:

  • 200 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, dintre care 155 de locuri alocate Jandarmeriei Române (4 locuri pentru cetățeni de etnie romă și 2 locuri pentru alte minorități), 25 de locuri alocate S.I.E. și 20 de locuri alocate S.P.P.;
  • 200 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, dintre care 175 de locuri alocate Jandarmeriei Române (4 locuri pentru cetățeni de etnie romă și 2 locuri pentru alte minorități) și 25 de locuri alocate S.I.E.

Cererile de înscriere se depun personal, în perioada 15 februarie – 28 februarie, de luni până vineri între orele 08.00-16.00, sâmbăta și duminica între orele 08.00-14.00 la sediul la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra-Neamț.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape:

Perioada de înscriere: 15 – 28 februarie

Depunerea dosarului de recrutare în volum complet: până la data de 10 martie

Proba de evaluare psihologică: până la data de 8 martie

Proba de evaluare a performanței fizice: 18- 24 martie

Proba de verificare a cunoștințelor: 27 martie

Examinarea medicală: 29 martie – 16 aprilie

Activitatea de recrutare și selecție încetează pentru candidații aflați în următoarele situații:

  1. Nu depun în termenul-limită stabilit dosarul de recrutare în volum complet;
  2. Încearcă să fraudeze, prin orice mijloace, activitatea de recrutare și selecție;
  3. Nu îndeplinesc în mod cumulativ condițiile și criteriile de recrutare.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de înscriere, întocmirea dosarului de recrutare, organizarea și desfășurarea probelor de selecție și a concursurilor de admitere se pot obține la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț din Piatra Neamț, strada V.A. Ureche, nr. 4-6, la numărul de telefon 0233/230391, interior 24535 sau consultând site-ul unității: http://www.jandarmerianeamt.ro/concursuri-de-admitere-sesiunea-februarie-martie-2021/

 Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoștință candidaților prin afișare pe site-urile oficiale ale instituțiilor de învățământ (Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani,  http://www.scoaladragasani.ro/ , Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, https://www.jandarmeriafalticeni.ro/ ).

Compartiment Informare, Relații Publice și cu Publicul

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate