Domnul Gheorghe Stefan, deranjat de intrebari

18

Dupa ce s-a descotorosit de publicatia noastra, nemainvitandu-ne la conferintele de presa APEL , gasca portocaliu-verzulie  a crezut ca scapa si de intrebari incomode din partea altor jurnalisti, dar se pare ca nu le-a iesit socoteala .

Dar foarte spectaculos a fost raspunsul domnului Tarata care a explicat ca  toate bannerele cu APEL nu se refera la alianta A.P.E.L.,  deoarece e scris fara puncte intre litere, deci e vorba doar de un apel adresat nemtenilor . …….  Ei, dragi cititori, ce parere aveti ? Ar fi legal , moral si normal sa spunem ca aceasta alianta este formata din oameni N.E.S.I.M.T.I.T.I ? Adica cu Notorietate, Evlavie, Simpatici, Inteligenti, Muncitori, Talentati, Inovatori, Truditori si Iubitori  ?

Ionel Ionel

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
18 Comentarii
  1. dismerdatu spune

    Buna ziua !
    Domnul Roca si marea majoritate a respectabililor comentatori au perfecta dreptate.
    Oameni buni treziti-va si iesiti cu totii la vot numai asa vom putea scapa de cei care au facut atita rau si rele Romaniei si romanilor !
    Avem ocazia sa-i sanctionam asa cum merita.
    Sintem foarte multi care avem onoare si demnitate si nu ne pot cumpara pe noi toti..
    Cu cit participarea la vot este mai masiva cu atit mai bine , cit de usor este sa scapam de aceste personaje de-a dreptul malefice !!
    Jos Coruptia si Coruptii !!

  2. Radical din 2X2 spune

    @Nationalistu`: Prietene, vrei sa te ia Roberta Anastase in pene? Inca un cavant si vei fi acuzat de catre aceasta de asasinat politic. Ai vazut ce a patit tov. Ponta?

  3. nationalistu` spune

    Faceti o mare cheta pentru avocatii cei mai tari si ma fac eu un falau 2.Doar avocatii ca de restul ma ocup eu. Astept raspuns.

  4. Radical din 2X2 spune

    Mi-a placut de tovarasul Tarata. Nici nu stia ce inseamna APEL. Nici Stefan nu era mai breaz. Ori ne cred prosti, ori ei sunt prea prosti? Nu se gaseste vreun Falau 2 sa le dea eject?

  5. Florin Constantin Roca spune

    Trebuie sa ne mobilizam toti Pietrenii sau cat mai multi,iar dintre noi, cei care ne spunem parerea, la acest ziar on line, care este singurul al nostru al cetatenilor din Piatra-Neamt avem datoria sa facem lobby printre apropiatii nostri si pe oriunde mergem,sa explicam oamenilor ca este de fapt aceasi Marie chiar daca are palaria verde este acelasi Lup si am sa va scriu o satira care se potriveste perfect lui Pinalti si travestitilor din PDL-APEL.
    Odata, un om batran i-a deschis nepotului sau un secret mare:
    – In fiecare dintre noi exista o lupta, la fel ca lupta intre doi lupi. Un lup este rau: invidia, gelozia, durerea, egoismul, ambitia, minciuna. Si celalalt lup este bun: pacea, dragostea, speranta, adevarul, bunatatea si credinta.
    Nepotul ramas un pic confuz si la intrebat pe bunic:
    – Si care lup castiga intr-un final?
    Batranul a zambit si a raspuns:
    – Castiga lupul pe care il hranesti
    Satira lui Pinalti de la Piatra-Neamt cu clica PDL-APEL,portocalii-verzi,tot ei sunt chiar daca sau camuflat li se vad bocancii dar mai ales BURTILE.
    Iar in incheiere informez tinerii si cei ca dumneavoastra care va simtiti si ganditi tinereste sa va alaturati Miscarii tinerilor romani care nu mai vor sa fie spectatori ai propriului declin, care nu mai accepta umilinta unei clase politice mafiote.Acum si la Piatra-Neamt,tineri si toti ceilalti care ganditi tinereste,mobilizativa pentru ca prin votul nostru sa infaptuim schimbarea.Jos Mafia sus Patria!

  6. martin stricland spune

    ‘tarata e de apreciat’..
    uau, inseamna ca situatia nu-i atat de disperata pentru voma verde-oranj..

  7. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    @andy capatus/@ silviaa.
    1. În 2004 nu exista PDL. Acest partid este rodul unei „INGINERII” POLITICE, la fel ca şi UNPR. 2. Nu cred că apeliştii sunt disperaţi. 3. Puteţi solicita un carnet verde, de la APL, ca simpatizanţi. Dacă aveţi cur-aj. După alegeri, acest petic de hârtie colorată poate fi refolosit în cazul unor urgenţe fiziologice.

  8. silviaa spune

    Apelistii sunt disperati e adevarat dar Tarata e de apreciat.A transformat zeci de mii de hectare de parloaga in terenuri fertile care aduc bani la buget ,nu ca altii care s-au imbogatit printr-o simpla semnatura.E apreciat in zona rurala ,acolo va rupe si cu Stefan la judet are sanse.Pe Stefan nu il apreciez nici eu dar s-a cam orientat..

  9. Daniela spune

    Tarata sufera de boala puterii si acum e disperat ca pierde Insula Brailei (vezi aici http://www.evz.ro/detalii/stiri/culita-tarata-a-pierdut-terenul-din-insula-mare-a-brailei-977618.html).
    Pentru cine nu stie, Tarata e tipul de comunist sadea. Inainte de 89 a inaintat in schema pe baza de pupat carnetul de partid apoi pe baza de afaceri cu cumatrul Vacaroiu si pile la Nastase.
    In 2004, conducerea PSD i-a interzis sa mai candideze pentru ca aparea pe lista neagra a unui ONg care demasca parlamentarii dalmatieni si patati penal.
    A luat Insula Brailei cu japca, bagand oameni in puscarie si asa vrea si acum sa ia Consiliul Judetean: cu orice pret, cu zeci de mii de sacose cu carnati, calcand pe cadavre.

  10. SEBASTIAN GHERASIM spune

    Buna seara!
    Oameni buni nu trebuie sa ne lasam iar pacaliti,trebuie sa iesim la vot pe 10 iunie asta este singura noastra scapare.
    APEL = PDL
    Stima!

  11. andy capatus spune

    dihorule,INTELEPT grait-ai !
    In 2004 presa si mass-media ne prezenta pdl-ul ca fiind singura sansa sa scapam de stricaciunile corupte ale psd-u-lui
    azi aceeasi presa ne spune ca doar usl-ul ne va scapa de putreziciunile astea hiper corupte din pdl
    si noi o sa-i credem ca suntem credinciosi si respectam preceptul antic:CREDE SI NU CERCETA!!!
    peste 4 ani ne vor prezenta ce si cum fac coruptii astia de la putere

  12. Ionel Pietreanu spune

    Sunt sub orice critica! Astia te mint privindu-te in ochi! Ba chiar mai mult, ne mint cu zambetul pe buze, zicand probabil in gandul lor; „o sa-i prostim noi si de data asta”!

  13. nationalistu` spune

    Asta ca sa vedeti cam cat de prosti ne cred.De fapt ca sa vedeti ca se bazeaza pe voturile prostilor.Astfel de raspuns nu poate fi explicat decat asa.

  14. Leo Taxil spune

    Oameni buni, NU RASPUNDETI LA A.P.E.L.!!!
    E…lupul! Si-a schimbat parul, nu mai e portocaliu, e…verde.(culoare legionara). Naravul e acelasi: jefuirea Romaniei si a locuitorilor ei .

  15. martin stricland spune

    nu, nu, NESISMTITI, tot asa, sub forma de apel, sa-si ia naibii talpasita..
    marele ctitor si facator de pomeni pe la biserici si pentru populime face pe inteleptul, la fel ca si tartoru al’lalt..
    un lucru tre’sa le intre bine’n scufite, sa nu ne jigneasca inteligenta, n-au decat sa se adreseze alora pe care stiu ca-i pot cumpara c-o sacosa..
    in rest, sa faca apel la cine naiba vor, la 112, la naiba..
    sint pe faras si nu vor sa accepte

  16. terente spune

    va dati seama ce caractere au cei ce vor ca prin pacaleala apel sa puna mana pe voturile celor multi.in primul rand ca ne crede pe toti prosti.nu domnilor o asemenea motivare in legatura cu benerele este inacceptabila.de semeni nu cred ca au adus bani de acasa sa plateasca benerele,locurile de publicitate.este un abuz la limita penalului fiindca in fapt a inceput campania electorala chiar daca legea o interzice.in comune se cumpara voturile in draci fie cu bani ca la pangarati fie cu pomeni electorale de sarbatori cum procedeaza majoritatea comunelor.de aceea indiferent cat de bogat esti nu trebuie sa devii nesimtit si sa prostesti lume.pe la iusca tine bai culia in p.neamt las-o moarta

  17. Cati spune

    Asta nu-i nimic, sa vedeti cind vor mitui oamenii chiar in ziua alegerilor si sub obladuirea Politiei. Cine crede ca astora le asa de LEGE, se inseala amarnic. Pentru ei nu exista lege si nu ne ramane decat sa speram ca vor fu trasi la raspundere din noiembrie incolo. Pai daca Basescu si cei de la virful PDL dispretuiesc legea, astia vor face exact la fel. Pina nu-i schimbam pe toti, isi vor bate joc de noi!

  18. dihorul spune

    Curat nesimtire, `coane Ionel, voi i-ati facut, voi sa ne scapati de ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate