Gafă. Ce a zis un candidat PNL Neamț de ziua României…

2

Grele zile au ajuns cei de la PNL Neamț de au fost nevoiți să aducă și să pună să candideze o doamnă din Teleorman care afirmă că de 1 decembrie sărbătorim unirea ȚĂRII ROMÂNEȘTI.

Gafa de proporții, produsă de candidata Mara Calista, a fost pusă în operă sub forma unui clip electoral (click aici pentru clipul integral) și sponsorizată cu multă mândrie de PNL ca sa vadă poporul ce cultă este doamna pe care au pus-o ei candidat.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Elena spune

    Da, uau, mare gafa..s-au suparat “patrioțeii” daci și ortodocși, le plânge stegulețul atârnat de oglinda retrovizoare la Dacia 1300…tristuț

  2. Marius spune

    Oare cat tupeu si nesimtire iti trebuie sa iei o informatie de pe net si sa te afisezi ca un cunoscator de istorie si un patriot al neamului crezand ca toata lumea inghite mesajul tau superficial si lipsit de sinceritate? Din pacate si in tabara celorlalti ofertanti politici sunt astfel de personaje. Ce nu inteleg politrucii respectivi este ca mai suntem unii (si nu putini) care am facut scoala pe bune si am muncit pt diplomele alea pe care le am luat. Sunt revoltat si scarbit de mediocritatea mesajului pe care il prezinta in incercarea de a ma aduce votant in tabara PNL. Deocamdata, comparand ofertele politice dar si revoltat de incompetenta celor de la putere, as merge spre a vota opozitia dar continuturile editorialelor zilnice, vadit partinitoare PSD s ar putea sa ma faca sa stau acasa asa ca ar fi bine sa nu mai prezentati una sau alta din parti drept solutia salvatoare sau dezastrul absolut pt ca niciuna din ofertele politice nu este convingatoare. Prefer sa cred ca am propria comparatie intre cele doua parti decat sa accept sa fiu manipulat spre una sau alta din tabere. Un astfel de demers jurnalistic nu m ar putea convinge decat sa stau departe de jocurile meschine pe care sunt convins ca nu le faceti in demersul dv deontologic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate