Dragoș Chitic candidat independent la Primăria Piatra-Neamț?

8

Dragoș Chitic ar trebui să candideze independent, aceasta fiind concluzia la care au ajuns atât liderii politici locali cât și oamenii neimplicați politic.

”Dragoș Chitic ar trebui să candideze independent pentru că ar trage după el și lista PNL iar în cazul unei vacantări a postului – dacă primește o sentință nefavorabilă – primar interimar ar rămâne cineva tot de la PNL și ar câștiga cu siguranță din nou primăria”, spune un liberal cu vechime în PNL Neamț.

”Dacă ar candida independent ar avea toate șansele să iasă primar și asta l-ar ajuta și la viitoarele decizii pe care le va lua justiția în ceea ce îl privește căci așa e în România” a spus un politician de stânga.

”Să candideze independent că nu l-au scos pe tușă Dragnea sau Viorica ci tot ai lui. Eu nu am mai mers la vot de peste 10 ani. Dacă candidează Chitic independent merg și votez. Politicieni cu partide nu mai votez niciodată” a spus un anteprenor neimplicat politic.

Acestea sunt doar niște exemple. Din ce în ce mai multe voci spun că Dragoș Chitic ar trebui să candideze independent ceea ce nu e o idee chiar rea. La o astfel de candidatură nu se poate reproșa liberalilor că ar avea un candidat penal iar mentalitatea pietrenilor nu ar sancționa semnificativ problemele din justiție ale edilului. La Piatra-Neamț este important să comunici și să nu fii arogant căci în rest, mulți votanți sunt blocați în ideea absolut cretină că ”a furat dar a și făcut ceva”.

Va candida sau nu independent Dragoș Chitic? Cel mai probabil nu, pentru că asta ar însemna o decizie radicală și un caracter de luptător iar Dragoș Chitic e mai cu diplomația, planificarea și echipa. În orice caz, niciodată să nu spunem „niciodată”.

Dumneavoastră ce credeți? Ar fi o idee bună să candideze Dragoș Chitic ca independent la primăria Piatra-Neamț?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. anca spune

    daca injuraturile si blestemele pe care i le adresez zilnic atunci cand intru cu masina in miile de gropi din acest oras s-ar transforma in voturi ..cu siguranta ar castiga postul de primar…Du-te acasa maestre, lasa pe altul care vrea sa faca treaba, tu nu ai avut nici chef si nici metode….La revedere, drum bun!

  2. unu spune

    realizarile le stim: o strada asfaltata cu 100.000 de euro pe unde nu trece nimeni, asta pt ca ideea cu steagul de 100.000 de euro n-a tinut; deci: succesuri!

  3. Stefan spune

    Doamna Ioana traieste, probabil , in alt oras sau nu iese din casa!Piatra Neamt- oras curat?!E plin de praf, mizerie, nu are un sistem de colectare a deseurilor pus la punct, spatiile verzi s-au imputinat continuu si sunt neingrijite (in afara de zona centrala).Asa cum spune si Razesul, orasul este incremenit si supravietuieste numai fiindca e plin de bugetari din taxele carora se alimenteaza bugetul local.Fireste, salariile si taxele bugetarilor sunt platite tot de sectorul privat haituit in continuu de cele mai neprietenoase autoritati din tara!Exceptie fac protejatii politic care pot construi unde vor si ce vor, sunt furnizori preferati la primarie si CJ, etc.Chestiunea cu „independentul” e o smecherie gretoasa care a mai fost facute, cred, la Brasov cu primarul Scripcaru!Insa, daca cetatenii il vor in continuare pe Chitic, nu au decat!Din pacate nici celelalte partide nu propun ceva mai acatarii, probabil e un blat general.

  4. Ion spune

    Nu va supărați pe noi d-le Chitic însă în 4 ani nu s-a făcut nimic în oraș, NIMIC, ZERO realizări, iar oamenii de pe lângă dumneavoastră au prosperat, ex. dl Mazilu de la Mondoterm și asociatul dansului care nu e interlop…și nici „ponturi” nu da.

  5. Ioana spune

    Mai nou, decat a facut acest Primar pentru acest frumos si curat oras ?
    Nici intr-un caz un PSDist nu ar fi avut atatea realizari.
    O mentiune, ,,,sunt pensionara si nu ma intereseaza nici un partid politic.,,,

  6. razesul spune

    „La Piatra-Neamț este important să comunici și să nu fii arogant căci în rest, mulți votanți sunt blocați în ideea absolut cretină că ”a furat dar a și făcut ceva”.” – ce a facut? ca nu se vede nimic………Piatra nu arata bine….., incepand cu lucrurile simple : iarba nu e tunsa, si pana la lipsa locurilor de munca create de potentialii investitori. Orasul pare incremenit de cativa ani……o fi de la nume……

  7. Dumi J. spune

    Vreau ceva nou la Primărie. Nu prea s-a văzut vreo dezvoltare prea mare în multe domenii în ultimii ani.

    1. Dorin spune

      Felicitări
      Merita susținut
      Altul mai bun și cu expierenta nu se vede
      Dacă poate candida e foarte bine 👏👏👏

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate