VIDEO: ”Vreți să mă omor? Părinții mei vor să mă dea pe 30.000. Poliția Română să mă lase în pace!”

2

O minoră din Neamț, dată dispărută și căutată de poliție a transmis un mesaj video Poliției Române prin care insistă să fie lăsată în pace deoarece dacă o duc înapoi acasă familia o va da unui bărbat contra sumei de 30.000. În același mesaj minora amenința că se va omorî.

Traducere romani/românește – ”Și tu Pansela, lasă-ma în pace ca te leg (în sensul de a denunța fapte penale) cu ce știu eu!”

Despre același subiect:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. George spune

    De acord că părinții sunt principalii vinovați,dar și autoritățile ar trebui să cerceteze mai mult să vadă cine face acest trafic de persoane cu 30 de mii?Să nu uităm de cazul Dincă…nu s-a închis încă,dar autoritățile statului se văd incapabile să cerceteze așa ceva…

  2. stanescu ely spune

    panarama de fata si parinti iresponsabili. Parintii ei sunt vinovati caci nu au luat masuri deloc cand vedeau ca fata lor o ia pe cai gresite. Ba din contra i-ai trimis bani, ca sa aiba, atat a fost educatia lor: bani din afara, dar ea lasata singura cu bunicii, fara nici o protectie. Acum, dragi parinti denaturati suportati concesintele a ceea ce ati crescut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate