FOTO: Liderul unei grupări infracționale, originar din NEAMȚ, dat în urmărire

0

În lista persoanelor urmărite de pe site-ul oficial al Poliției Române figurează, printre mulți alții, un nemțean urmărit pentru multilple infracțiuni.

ANTON IOAN

Născut în: Botesti, jud. NEAMT, ROMANIA

Data nașterii: 03-06-1977

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Nisiporesti, jud. NEAMT, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Arestare preventiva pentru savarsirea infractiunilor de santaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativa la omor calificat, instigare la talharie calificata Fapta: In perioada lunii aprilie 2014 in timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul, in calitate de lider, impreuna cu alti cetateni romani au constituit un grup de criminalitate organizata cu scopul obtinerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspectati de comiterea de acte materiale ale infractiunilor de santaj, instigare la omor calificat, instigare la tentativa la omor calificat, instigare la talharie calificata. Semnalmente: inaltime 1,70 m, greutate cca. 80 kg, corpolenta robust, ochii albastri, fata ovala, frunte lata, par grizonat, tip drept, tuns scurt.

Sursa: IGPR

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate