Coșmarul Covid-19 și hainele cele noi ale Împăratului

0

Merită să renunțăm la libertățile și demnitatea noastră pentru așa-zisa protecție și luptă împotriva coronavirusului? Întrebarea este pertinentă și de actualizate pentru că, dacă nu ați aflat încă, reîncep isteria și panica la scară mondială din pricina virusului Covid-19.

După mai bine de patru luni de la declanșarea treptată, dar extinsă la nivel global, asupra pământenilor de către înțelepții lumii acesteia, a terorii medicale COVID -19 se încearcă din nou, pe același calapod, valu’ numărul 2. O mulțime de oameni, din toate țările, din toate domeniile – inclusiv medical –  au demascat exagerările făcute în privința acestui virus. CDC a dat publicității cifrele recente ale epidemiei, de unde reiese că mortalitatea Covid-19 în rândul simptomaticilor este de 0.4%, deci foarte mică, și trebuie să mai ținem cont și de faptul că mortalitatea se calculează la numărul de infectați, nu de simptomatici. De ar fi adăugați chiar și infectații asimptomatici, care conform estimărilor minime emise de CDC ar fi 36%, atunci mortalitatea ar fi foarte mică, în jur de 0.26%. Iar dacă luăm în calcul estimările specialiștilor independenți care afirmă că asimptomatici sunt în jur de 80%, mortalitatea Covid-19 este sub 0.1%.

DAR, chiar și așa,

Din presa internațională aflăm că în China a reizbucnit epidemia de coronavirus și că primele măsuri luate de autoritățile de la Beijing sunt închiderea școlilor și a universităților. La noi, Raed Arafat declara în presa centrală că ne pregătim pentru valul doi de coronavirus și că nimeni nu poate spune dacă va fi mai puternic sau mai slab.

Când vine vorba de coronavirus, guvernanții noștri vorbesc toți aceeași limbă, pe același ton grav și serios și la fel de convingător ca al unui adult care încă mai încearcă să sperie un adolescent cu bau-baul de sub pat. Pretind toți la unison că măsurile meșteșugite de ei sunt spre binele nostru absolut. Oare chiar așa să fie? Nu avem nicio altă alternativă decât să acceptăm noul mod de viață restrictiv și umilitor văzut deja ca o ”normalitate” post-Covid?

Foto: captură video

Vă amintiți de Stați acasă! – principiul ”salvator” adorat de Iohannis și degetul fluturat amenințător înainte pe Sfintele Paști, când ne spunea pe un ton imperativ că altfel vom avea înmormântări? Am stat, evident de voie de nevoie, cu toții acasă! Și? N-am avut înmormântări în ciuda restricțiilor, raportate oficial? Nu ne aflăm și acum într-o stare de alertă prelungită tot ca să nu ne expunem ”pericolului”?

Și chiar de ar fi să facem cu toții o concesie și să ne supunem cu sfințenie acestor măsuri, să le respectăm până la capăt pe o perioadă determinată!, cine ne garantează nouă că vom scăpa toți neatinși, teferi și nevătămați nici fizic și nici financiar de plaga Covid? Ați auzit măcar una dintre portavocele guvernului să să ne spună pe românește cu subiect și predicat că, dacă facem ce ni se cere, recomandă și impune suntem salvați? Nu! Nimeni nu poate afirma așa ceva. Și atunci, din moment ce suntem tot la mila Domnului (ce ironie! tocmai de Casa Domnului s-au străduit cel mai mult să ne țină cât mai departe), oricât de avansată tehnologie avem în prezent și oricât de mult a evoluat cunoașterea în lumea medicală față perioada celorlalte pandemii cu care s-a confruntat omenirea în trecut, care este scopul să tot trâmbițeze zilnic pe toate canalele de comunicare că măsurile gândite de ei sunt bune?

Probabil că răspunsul ni-l putem da singuri și cu siguranță cei care au curajul să-l și exprime public devin ținta cel puțin a ironiilor, dacă nu chiar a insultelor, discreditărilor și amenințărilor (a se citi despre Noua Ordine Mondialăeliminarea banilor cashmicrociparea tuturor prin vaccinarea obligatoriecontrolul total al populației, etc.)

Foto: Facebook

Cei care se consideră mai raționali și strâmbă din nas când aud de ”teorii ale conspirației” – deși multe dintre aceste teorii sunt deja fapte concrete sau proiecte în plină derulare – sunt invitați să analizeze câteva dintre declarațiile recente ale politicienilor din conducerea statului român sau mai bine să meargă direct la sursă, adică OMS și liderii principalelor economii ale lumii.

Cum vă sună în urechi declarația prim-ministrului Orban când afirmă că starea de alertă e singurul instrument prin care putem controla virusul până la apariția vaccinului, la relaxare totală nu vom mai reveni niciodată? Mie una îmi sună horror și am certitudinea că, de fapt starea de alertă este instrumentul perfect prin care autoritățile statului pot controla oamenii (căci virusul nu poate fi controlat și oamenii devin gazda virusului, dacă plecăm de la premiza că acest virus există și e natural).

Oare noi realizăm ce înseamnă asta? Din păcate, din ce am constatat eu până în prezent, majoritatea suferă de sindromul broaștei fierte. Puțini sunt cei care au semne de întrebare, care simt că anormalitatea promovată intens în ultima perioadă devine încet-încet literă de lege.

Foto: Facebook

În afară de mascarada Covid, în care asimptomaticii sunt ținuți forțat în spitale, iar adevărații bolnavi cronici mor cu zile ținuți cu forța la distanță de spitale, în afară de fâstâceala din rapoartele Grupului de Comunicare Strategică în privința numărului de morți și scandalurile scăpate în presă despre mituirea familiilor cu decedați pentru a figura cât mai multe victime de coronavirus, să mai trecem în revistă și alte două exemple grăitoare despre anormalitatea care ne acoperă cu repeziciune ca un COD ROȘU de intemperii.

  1. Spectacolul finanțat din bani publici și girat de Guvern, în frunte cu Ministerul Culturii, în care travestiții au oferit un ”moment muzical”, despre care vicepremierul Raluca Țurcan a spus că i-a întărit speranța că în România există un viitor bun, frumos, există perspectivă în materie de creație artistică și îi asigură pe ”artiști” de implicarea ei, a ministrului culturii și a Guvernului de implicare totală.
Foto: captură video

2. Educația sexuală în școli și grădinițe, pe care a promulgat-o Iohannis în starea de urgență. Extras din manual aprobat de Ministerul Educației și Cercetării după care se va face programa școlară! Vedeți aici Standarde pentru educația sexuală în Europa.

Așadar, aveți copii? Pregătiți-vă! ”Cultură” și ”educație” fără limite. Căci în timp ce vor fi termoscanați pentru a putea intra în unitatea de învățământ, vor purta obligatoriu mască pe față și vor învăța cum să-și atingă organele, fără a fi nevoiți să-și vadă chipul. Viitorul arată bine și frumos, nu așa spunea PNL-ista Raluca Țurcan?

Prin așa-zisele măsuri pentru ”binele nostru” trăim pe pielea noastră Experimentul Pitești transfigurat. Reeducarea ”diplomatică”din zilele noastre pentru a ne integra în noua ”normalitate” se face la nivelul întregului popor (cu câteva excepții, evident; vezi scandalul pozei de la ziua lui Orban) cu bătaia amenzilor, prin tortura purtării măștilor pe figură (indiferent că acestea au fost deja declarate inutile în față Covid-19) și însingurarea prin crearea unei celule imaginare de câțiva metri în jurul tău, adică în termeni acceptabili și ușor digerabili pentru plebe: distanțarea socială.

Să ne reamintim și ce spunea Alina Gorghiu, cu câteva zile în urmă, pe această temă:

Starea de alertă trebuie menținută cel puțin până la cel de-al doilea val de coronavirus. O facem spre binele românilor, trebuie să fim pregățiți. Dacă nu avem cadrul juridic care ti-o oferă starea de alertă nu putem interveni în focarele covid. Valul al doilea poate veni în toamna sau în iarnă până atunci trebuie să restrângem unele drepturi și libertăți pentru a ține totul sub control. Chiar dacă nu veți mai avea viață de dinainte cel puțin veți fi sănătoși și nu veți avea pusă viață în pericol. Dacă nu vom avea stare de alertă până la valul al doilea există riscul să avem milioane de infectări și înmormântări, relaxarea totală poate fi o tragedie. Prevenția este cea mai bună, purtați cât mai mult măștile și evitați cât de mult posibil socializarea. Lucrurile vor sta altfel după ce vom avea un vaccin, dar până atunci trebuie să stăm în alertă, sănătatea românilor este prioritatea zero a președintelui Iohannis și a guvernului, indiferent de costuri.

Dincolo de ”grija” pentru români și perierea președintelui Iohannis, iată și câteva aspecte asupra cărora o jurnalista din Cluj atrage atenția, după declarația PNL-istei:

1. În starea de alertă Guvernul nu este obligat să asigure transparența licitațiilor pentru achiziții publice, iar pentru urgențe poate evita licitația.

2. Mandatul președintelui se prelungește automat cu perioada stării de urgență+alertă.

3. Alegerile pot fi suspendate pe perioada stării de alertă.

Deocamdată doar 3 aspecte, trageți singuri concluziile!

Ce trebuie să reținem noi, scria foarte frumos și la obiect Mircea Pușcașu, într-un articol publicat pe Bucovina Profundă:

Guvernanții nu au rolul de a te feri de boli, anulându-ți drepturi și libertăți ca unui copil nătâng. Guvernanții au rolul de a-ți apăra și asigura respectarea tuturor drepturilor și libertăților tale.
Nu există „dreptul la sănătate”, din simplul motiv că oamenii toți se îmbolnăvesc și mor. Când moartea e o certitudine, sănătatea nu poate fi un drept. Există dreptul la îngrijiri medicale, la ocrotirea sănătății. Sănătatea nu este în visteria guvernului și el în mărinimia sa ne dăruiește sănătatea în fiole și pastile, sănătatea este o stare de echilibru complex a întregii ființe umane, viața și moartea sunt în mâna lui Dumnezeu, fără de a Cărui știre nu se mișcă nici o celulă din om. De aceea cezarii obraznici de azi trebuie să iasă din cele ce nu sunt ale lor.

Lumea trebuie să se oprească și să tragă linia. Trebuie anchetați, numiți, judecați și condamnați vinovații acestei lovituri de stat globale, vinovați de terorism și crime împotriva umanității. De la arhitecții principali din OMS, Bill+Tedros & co, din partidul comunist chinez, din establishmenul sanitar american, Fauci & friends, până la executanții naționali, docili și la fel de vinovați, precum Rafila, Cercel, Iohannis, Arafat, Vela, Tătaru și toată tagma de trepăduși de la centru și din teritoriu, până la acei doctori care au respectat protocoale ucigașe, au lăsat oameni să moară sau au făcut falsuri cu bună știință și milițienii harnici care au amendat sau încătușat semeni ascultând cu zel de legi idioate.

La Nurenberg nu a fost acceptată scuza acuzațiilor că au făcut doar ce li s-a ordonat, deoarece conștiința  este o permanență umană, fiind atât un privilegiu înnăscut, pe cât este o datorie de onoare. Adevărul și bunătatea vor birui în final. Curaj!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate