Copila de 13 ani dispărută din Neamț, găsită în Vrancea. Un suspect a fost reținut

0

Polițiștii au depistat minora dispărută, în vârstă de 13 ani, care la data de 12 iunie a.c, ar fi părăsit voluntar domiciliul din orașul Roznov.

La data de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a părăsit voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit.

Imediat după sesizare, polițiștii în colaborare cu specialiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat de urgenţă verificările și investigațiile specifice, pentru găsirea minorei.

Astfel, în urma activităților complexe întreprinse, la data de 14 iunie a.c., aceasta a fost depistată împreună cu un alt tânăr de 18 ani, pe raza orașului Mărășești, din județul Vrancea.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, pe perioada dispariției, minora ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu tânărul în cauză.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate