NEAMȚ: Căsătorită cu un monstru

0

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează permanent pentru combaterea fenomenului de violență în familie, fiind dispuse măsuri ferme, conform competențelor legale, față de cei care nu respectă prevederile legale în vigoare.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de soţul său.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, ar fi lovit-o cu pe soția sa cu pumnul în zona feței și a corpului și, folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, cel în cauză ar fi distrus geamurile de la două uși din imobil.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației in vigoare!

UPDATE:

La data de 14 iunie a.c., bărbatul de 31 de ani, din Sagna, a fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Sursa: IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate