Conferinta de presa la CJ Neamt, 14 februarie 2012

2

Astazi, 14 februarie, la sediul CJ Neamt, presedintele Vasile Pruteanu a organizat o conferinta de presa pentru a oferi cateva informatii de interes public. S-a discutat despre efectele fenomenelor meteorologice, dar si despre modul in care DRUPO actioneaza pe drumurile judetului Neamt pentru deszapezire. De asemenea, presedintele CJ Neamt a mentionat si faptul ca s-au luat masuri pentru a asigura adapost, ceai cald si alimente pacientilor care vin la Spitalul Judetean Neamt si care nu se pot deplasa inapoi acasa din cauza drumurilor greu circulabile.

In final, domnul Vasile Pruteanu a aminitit si de acele ajutoare care s-au strans de la nemteni pentru sinistratii din Vrancea si pentru ca drumurile pana in acea zona sunt impracticabile s-a ajuns la solutia de a ceda aceste ajutoare Crucii Rosii si de a distribui o parte din ele in zonele defavorizate din Neamt.

Detalii in clipul de mai jos.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. martin stricland spune

    dom’presedinte, las-o..
    iaca, ca vi s-a dus buhu:

    http://www.jurnalul.ro/observator/sinistrati-zapada-donatii-pdl-neamt-604300.htm

    ce poti sa mai zici?!

  2. x spune

    Cum i-si permite domnul Pruteanu cu aprobare de la seful sau de partid sa deturneze ajutoarele strinse de la nemteni pentru sinistratii din Vrancea si Buzau catre alegatorii domniei sale din comuna natala si pentru fostii sinistrati de acum 2 ani la inundatiile de pe Siret? Le-a pus cumva in sacose portocalii cu sigla partidului sau numai cu poza personala?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate