Opozanții PSD disperați cotizează la presa centrală

1

În ultima perioadă am văzut diverse articole preluate de o parte a presei locale din presa centrală, articole în care sunt criticați, de multe ori total aiurea și cu informații false. Țintele sunt oameni care sunt percepuți a fi din zona PSD.

Asta arată de departe situația penibilă în care se află unii opozanții ai PSD-ului de la Neamț. Neavând bărbăția necesară să își asume anumite atacuri politice sau de imagine, ei sunt nevoiți să tocmească diverși pseudojurnaliști care să iasă cu diverse mizerii în spațiul public. Problema lor este că nici măcar când e de ieșit cu mizerii nu au aliați competenți și credibili în presa locală și apelează la alții de prin presa centrală sau care au bloguri obscure să iasă cu subiectele de scandal pe care ulterior să le preia soldățeii locali mai puțin competenți.

Pe termen scurt, atacurile penibile și calomniatoare prind pentru că ele sunt folosite ca motiv de controale abuzive și oamenii se întreabă dacă nu cumva e ceva adevărat. În schimb, pe termen lung, după ce se dovedește că cei atacați au fost doar ținte și faptele principale de care erau acuzați nu există, calomniatorii obțin exact rezultatul invers.

Toată lumea se aștepta la o campanie urâtă, dar nimeni nu credea ca unii dintre opozanții PSD vor fie atât de lași să ajungă să apeleze la atacuri cu 2-3 mante. Chiar ne așteptam ca PSD-ul să aibă o opoziție politică asumată, dar, din păcate și în detrimentul unei democrații solide, unii dintre opozanții PSD-ului sunt cei mai neasumați politicieni pe care i-a avut județul Neamț vreodată, iar mercenarii pe care-i bagă la înaintare sunt de cea mai proastă calitate, dovadă stând faptul că trebuie să li se dea subiectele de atac mură în gură de la București.

Nici celor din PSD care sunt atacați nu prea merită să li se plângă de milă, deoarece din marele partid care are prin hârtii mii de membri îți ajung degetele de la o mână sa-i numeri pe cei care care ies la bătaie politică. Să nu mai vorbim de modul în care se iese uneori cu derapaje nepermise de limbaj sau atitudine.

Deci, cumpărați-vă popcorn că începe spectacolul. PSD va lua palme multe după cap de la inamici invizibili și inamicii invizibili la final se vor întreba de ce nu au obținut voturile pe care le așteptau. Poate pentru că și-au dorit să fie invizibili?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VLAD spune

    Deja se observa ca la unele publicatii locale , daca faci un comentariu critic la adresa Prefecturi , Primariei si P(D)NL nu este publicat .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate