(FOTO) S-au deschis zonele de promenadă din Ștrandul Municipal

0

Începând de ieri, 15 mai, odată cu ieșirea din starea de urgență și intrarea în cea de alertă, s-au deschis parcurile publice din Piatra-Neamț precum și zonele de promenadă din Ștrandul Municipal.

Primăria Piatra-Neamț a realizat aici lucrări de pregătire a complexului de agrement pentru noul sezon și, chiar dacă în primă fază vor fi accesibile doar zonele de promenadă, Ștrandul Municipal îi așteaptă cu porțile deschise pe toți cei dornici să se relaxeze în mijlocul naturii, la poalele muntelui Cernegura.


Dragoș Chitic: „Vă mulțumesc, dragi pietreni, tuturor celor care ați înțeles importanța respectării măsurilor de protecție și a deciziilor luate de autorități. Urmează o etapă importantă în această criză generată de coronavirus, etapă în care sunt relaxate măsurile stabilite de autorități. Ștrandul Municipal reprezintă, cel puțin în timpul sezonului estival, principalul punct de atracție pentru cei care iubesc natura, pietreni de toate vârstele, și tocmai de aceea am ținut foarte mult ca el să fie deschis odată cu celelalte parcuri publice din Piatra-Neamț. Totuși, este foarte important să continuăm să fim responsabili. Măsurile de distanțare socială trebuie respectate în toate parcurile publice și zonele de promenadă din Piatra-Neamț. Prevenirea și limitarea infectării cu noul coronavirus va depinde, în continuare, cel mai mult de fiecare dintre noi. Vă doresc multă sănătate tuturor!”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate