NU există zonă metropolitană! Dacă ieșiți din Piatra-Neamț, aveți nevoie de declarație

2

Actualizare: Până la urmă Piatra-Neamț are zonă metropolitană

Au apărut în spațiul public o serie de informații legate de existența unei zone metropolitane, astfel încât nemțenii care se decid să părăsească localitatea nu ar avea nevoie de declarația pe propria răspundere. Atenție, NU există încă o hotărâre judecătorească de înființare a unei asemenea zone!

Iată ce a declarat primarul Dragoș Chitic:

Actele pentru Zona Metropolitana nu s-au depus inca la judecatorie din simplul motiv ca doua dintre primariile de comuna membre fondatoare, desi s-a insistat de mai multe ori, inca nu au depus aportul financiar necesar la infiintare: 100 de lei. Al doilea aspect este ca oricum pe doua relatii: spre Bacau si spre Roman, erau doua goluri, Dumbra Rosie si Girov care nu au aderat. Deci pe aceste directii, cele mai circulate, oricum trebuiau declaratii. Practic, si daca ar fi fost infiintata doar Garcina si Alevandrul Cel Bun s-ar fi incadrat in prevederea de circulatie fara declaratie. Nedepunerea aportui financiar de 100 lei il pot interpreta doar politic. Probabil au fost opriti.

Așadar, dacă părăsiți localitatea, nu uitați să aveți asupra voastră declarația completată!

dolinex
2 Comentarii
  1. VLAD spune

    Fata de Roman unde se poate la Piatra Neamt cu un Primar penal si un Prefect care nu este pentru concetateni lui , el se razboieste cu PSD nu se poate RUSINEEEEEE !!!!

  2. PADURARIU GHIORGHI spune

    LOCUIESC ÎN ROMAN. ÎN COMUNELE DIN ZONA METROPOLITANA ROMAN POT CIRCULA FĂRĂ DECLARAȚIE PE PROPRIA RĂSPUNDERE?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate