Citește și
6 Comentarii
  1. dismerdatu spune

    Buna Ziua ! Parintele Justin si parintele Calciu Dumitreasa , fie iertat si tarina usoara , constituie doi mari martiri ai poporului roman.
    Sa dea bunul dumnezeu sa aiba grija de sfintia sa , ii doresc din tot sufletul multa sanatate , numai bine si o viata lunga.
    Astfel de Caractere deosebite pline de noblete si onestitate , si o tinuta morala de inalta tinuta ar fi trebuit sa sa se regaseasca in coportamentul si obiceiurile prefericitului Daniel…..care din pacate nu isi merita numele si pozitia de Patriah al BOR.
    Este un mare adevar care cunosc preocuparile zilnice ale Preafericitului Daniel……..si aspectul fals de depolitizare a Bisericii Ortodoxe….loiala Puterii actuale…!!
    Cu respect si cele mai bune ginduri pentru Biserica Ortodoxa Romana si Enoriasii lor…!!

  2. Gab spune

    E adevarat ce spune,dar si mai adevarat este ca ce spune e la vedere pentru oricine vrea sa vada in tara asta,DESCHIDETI OCHII SI UITATI VA IN JUR…….nu mai dormiti ca „o sa aiba Domnu grija de noi” pentru o sa aveti doar dezamagiri………….

  3. vali spune

    Are mare dreptate Părintele Justin !
    Să/i dea Dumnezeu sănătate şi multi ani deacuma înainte

  4. vasiliscul&aspida spune

    Parinte sa-ti dea DUMNEZEU multa sanatate,sa ne binecuvantezi ,tare bine le zici :BANDITI.

  5. iosub janel spune

    In vara anului 2010, am avut deosebita onoare sa-l cunosc personal pe parintele Iustin Parvu. Am fost primit asa cum sunt primiti toti enoriasii,insa, domnia sa a dorit sa poarte o discutie mai aparte cu subsemnatul, deoarece citise primul meu volum anti-coruptie, iar acum il primea pe cel de al doilea volum. Imi amintesc cu mare exactitate cum imi povestea despre clipele grele prin care a trecut, cum ii umileau nenorocitii de comunisti, cum lucrau de dimineata pana noaptea in mina etc! Atunci cand am adus discutia despre serviciile speciale care dorm pe banii nostrii sau chiar mai mult, vand informatii borfasilor politici, marele duhovnic a tinut sa-mi precizeze: ” Admir spiritul dumitale de luptator, insa, sa stii de la mine, ca in Romania BANDITII FAC LEGEA”! Nu am sa uit nici odata aceste vorbe si poate voi mai avea ocazia sa pot relationa cu acest mare duhovnic. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!

  6. panturu spune

    mare adevar spune sfintia sa,nu avem oameni politici ci carcotasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate