Incendiu la o hala dezafectata din Piatra Neamt

0

În ziua de 20 ianuarie, la ora 14.44, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 4 ofiţeri, 18 subofiţeri şi 5 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o hală dezafectată aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Piatra Neamţ.

Ajunşi la faţa locului în doar 6 minute de la primirea apelului, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă în interiorul halei şi la acoperişul acesteia. Imediat s-a luat măsura localizării incendiului şi a stingerii acestuia în limitele găsite, protejând astfel celelalte construcţii aflate în curtea respectivei societăţi. Au ars cca 200 de tocuri şi uşi din lemn, 2 paleţi cu saci de hârtie (goi), o cantitate mare de curele din cauciuc (uzate), tavanul halei construit din lemn (pe o suprafaţă de 350 metri pătraţi) şi acoperişul, construit din plăci de azbest, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi.
Pentru realimentarea autospecialelor a fost necesară realizarea unui dispozitiv până la unul dintre hidranţii amplasaţi pe o stradă din apropiere.
Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind acţiunea intenţionată.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate