Pregătiți rezerve! În intervalul 14-16 ianuarie se va furniza apă cu presiune redusă, ajungându-se la oprire totală

0
Foto caracter ilustrativ

Compania Judeţeană APA SERV S.A. Neamţ anunţă beneficiarii săi că pentru realizarea unor lucrări de videoinspecţie la magistralele de aducţiune a apei în scopul identificării punctelor cu pierderi de apă, se va furniza apă cu presiune redusă ajungând la oprire totală începând din ziua de marţi 14 ianuarie 2020 de la ora 23:00 în următoarele zone:

– în municipiul Piatra Neamţ de la intrarea dinspre Bicaz până la pârâul Cuiejdi (Pod Spital şi pod Piaţă) inclusiv în cartierul Dărmăneşti şi strada Orhei;

– în comunele Alexandru cel Bun, Gârcina, Girov şi Dochia;

NU VOR FI AFECTATE:

– Spitalul Judeţean Neamţ şi Spitalul Bisericani şi nici zona aval de la Pârâul Cueijdi de la pod Spital si pod Piaţă până la Zăneşti inclusiv.

Estimăm că operaţiunile de reîncărcare a reţelelor vor începe miercuri 15 ianuarie 2020 ora 13:00 şi din motive de echilibrare hidraulică a sistemului furnizarea apei potabile se va relua cu presiune redusă în ziua de miercuri 15 ianuarie 2020 ora 24:00, urmând ca echilibrarea hidraulică a reţelelor şi furnizarea în condiţii optime de presiune şi debit să se încheie în data de joi 16 ianuarie 2020 ora 24:00.

Ne cerem scuze  tuturor utilizatorilor afectaţi şi mulţumim pentru înţelegere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate