Daniela Camelia Irimoaie, învestită în funcția de șef la Administrația Finanțelor Publice Neamț

2

Administrația Finanțelor Publice Neamț are un nou şef, în persoana doamnei Daniela Camelia Irimoaie.

Ceremonia de învestire a noului șef al AJFP Neamț a avut loc astăzi, 10 ianuarie.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența lui Gheorghe Oprea, cel care a deținut conducerea Administrației Finanțelor Publice Neamț până de curând, și George Lazăr, prefectul județului Neamț.

2 Comentarii
  1. vali spune

    INFORMATIZARE FRATILOR ! Finantele publice sunt in „epoca de piatra”. Mergi la ghiseu si din 7 ghisee populate de angajate, functiona numai un ghiseu !!! Stai ca prostu’ si astepti sa-ti auzi nr. de ordine. Este o bataie de joc ! Toate informatiile si operatiunile trebuie facute electronic si renuntarea la functionarii publici plictisiti si nesimtiti ! Este valabil si la taxe si impozite la Primarie !

    1. Codul Penal spune

      Vali,ai perfecta dreptate,numai nepotisme și clanuri/fam.intregi angajate ,fara niciun minim de tangenta cu finanțele publice!Parașute obosite și impertinente,nesimțite și ironice care te poarta pe drumuri,care nu cunosc legea ,dar care se cred fiecare Dumnezeu!Dorim informatizarea întregului sistem,sa nu va mai vedem și sa zburați din acele locuri călduțe cu salarii enorme pe banii noștri!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate