PIATRA-NEAMȚ: Accident cu victime – Șoferul băut nu avea permis [FOTO//UPDATE]

0

În această seară s-a produs un accident rutier în municipiul Piatra-Neamt, zona Bâtca Doamnei. Un autoturism a intrat într-o autoutilitară parcată. În urma accidentului au rezultat 2 victime, iar autoturismul a luat foc în zona compartimentului motor.

Potrivit ISU Neamț, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri militari cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de terapie intensivă mobilă și 1 autospecială de prim ajutor.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Cele doua victime au fost preluate de echipajele SMURD si transportate la UPU. Soferul nu necesita ingrijiri medicale.

UPDATE IPJ Neamț:

La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe o stradă din Piatra Neamț, soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce un tânăr de 18 ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Pârâul Doamnei, din direcția Bâtca Doamnei – Piatra Neamț, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară staționată pe partea stângă a sensului de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a doi bărbați de 30, respectiv 32 de ani, ambii din Piatra Neamț, pasageri în același autoturism. Victimele au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate