CINE POATE CIRCULA? Trafic închis până la finele anului pe DN 15 Poiana Largului – Bicaz

1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat ieri, 19 iulie, că circulaţia rutieră a fost închisă, până la finalul anului 2019, pe DN 15, între kilometrii 242 – 286 – Poiana Largului – Bicaz, judeţul Neamţ, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a suprafeţei de rulare, care a fost afectată în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă. (click aici pentru articol)

Astfel, traficul a fost deviat, pe următoarea variantă ocolitoare, pentru toate categoriile de vehicule, cu excepția riveranilor, a autovehiculelor de intervenție urgentă (pompieri, ambulanță, poliție etc), precum și a autovehiculelor pentru transport alimente, marfă și transport persoane care au până în 3.5 tone:

Ruta ocolitoare pe relația DN 15B (Poiana Largului), km 0+000 – DN 15 B Pipirig 21+700 – DN 15B (Humulești – Tg. Neamț), km 43+ 300 – DN 15C Piatra-Neamț, km 0+000 – DN 15 Piatra-Neamț, km 8+360 – DN 15 Bicaz, km 286+850 – DN 15 intersecție Izvorul Muntelui, km 286+644 și retur.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Nelu spune

    MULȚUMIM ! Pentru Precizări , care. Sunt Binevenite , Nu Toată Lumea. Pricepe din Prima și că sa se Evite Confuziile , In cazul Salvării. SMURD SAJ de Ex Ei Te Întrebau Unii Unde. Vrei , Alegi sa mergi la Spital Tg Neamț ori Bicaz Atenție. Asta în caz că Ești dintruna din comunele , Satele de pe Valea Muntelui ; de la. Bicaz P Largului ori Lunca Poiana Teiului , Ori că sa. Vii de Ex din Hangu la Tg Neamț e de aiurea . ORI Oameni de Bine ,pusi pe Căpătuială ,, Nu Mătușa. ,Bunicule Numai Merge la P Neamț ci la Tg Neamț ori prin Tirg,niste Bani in Plus , Ptr că sunt e Drept și niște Km in plus .Că veni Vorba de Bănuți O alta. PROBLEMA ,pe langa altele de Natura Serviciilor o Reprezintă cea a Băncilor , Deci în Momentul de Față 21 07 2019,de la Bicaz unde este BT , CEC Bank , BRD până în TULGHEȘ unde este BCR și CEC Nu ai a Găsi vreo Banca. ,a fost RFSB in P Teiului DAR sa Închis ,a rămas un ATM care. când merge când e Devalizat de Bănuți NU e Alimentat , ar mai fi tot un ATM prin DURAU la. mezaninul unui Hotel , al BRD Dar Știți cum e cu Comisioanele Intr e Bănci , ASTFEL că după ce ai Trecut de BICAZ E INDICAT sa ai CASH , Lichidități la TINE , Altfel cu Cardul i ți iei. TEAPA ,la Modul că Nu ai unde Folosi și Plătești și mai mult pus comisionul . Aparatul POS in 90 %din cazuri e de la alta Banca decât cea de la care ai Cardul . Servicii , Rețele Telefonice IDEM , DACA vreți să vă Întoarceți in Timp ,dar fără Ajutorul unei mașini ,ALLEZ et Valea Muntelui. DE Vis , CA la 20de Ani ,Far de Griii și Fără BANI ! Cum spune piesa celor de la Voltaj .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate