Un batran a fost gasit in coma, in paraul Batca Doamnei

0

În ziua de 14 noiembrie 2011, în jurul orei 16.20, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, de Spitalul Judetean Neamt, despre faptul că a fost adus, pentru a primi îngrijiri medicale, O. Dumitru, de 68 de ani, din Piatra Neamt, bărbatul fiind găsit căzut în pârâul Bâtca Doamnei. Victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio – facial sever, plagă parietală, plăgi multiple bucale, fiind în comă de gradul II.


Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în jurul orei 16.00, O. Dumitru a fost găsit, de două persoane, căzut în albia pârâului Bâtca Doamnei, la o diferentă de nivel de circa 6 metri, fată de sosea. Cu ajutorul mai multor persoane, cei doi l-au scos din apă si l-au transportat la Spitalul Judetean Neamt. Politistii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate