Retinuti pentru comiterea unui furt de componente metalice

0

În ziua de 14 noiembrie 2011, în jurul orei 10.00, Sectia de Politie Rurală nr. 1 Borlesti a fost sesizată de administratorul unei firme cu sediul în comuna Borlesti, judetul Neamt, despre faptul că, în perioada 11 – 13 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns, prin efractie, în interiorul societătii si au sustras mai multe elemente si componente metalice auto de la un TAF. Politistii au demarat investigatiile si au identificat suspectii ca fiind: A. Vasile, de 27 de ani, A. Aurel, de 34 de ani si A. Petru, de 25 de ani, toti din comuna Blăgesti, judetul Bacău. Din cercetările efectuate, politistii au stabilit că în noaptea de 11/12 noiembrie 2011, cei trei frati s-au deplasat cu trei cărute în comuna Borlesti, au pătruns în interiorul societătii comerciale si dintr-o magazine au sustras elementele si componentele metalice ale TAF – ului, cauzând un prejudiciu în valoare de 30.000 de lei.


Ulterior, acestia au comercializat bunurile sustrase la un depozit de fier vechi, din orasul Buhusi, judetul Bacău. Elementele si componentele metalice au fost găsite de politisti la o firmă de profil din municipiul Bacău. A.Vasile si A. Aurel au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Politistii continuă cercetările în vederea depistării lui A. Petru. Suspectii vor fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate