Orice viață contează! Câine salvat de pompierii nemțeni!

3

FOTO: Valentin Ciobanu

Astăzi, 24 iunie, pompierii nemțeni au intervenit într-o misiune de salvare a unui câine căzut într-o fosă în satul Scăricica, comuna Alexandru cel Bun.

A intervenit un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Situația a fost explicată de Valentin Ciobanu care a declarat că, în urma furtunilor, câinele s-a speriat și a căzut în fosa din curtea părinților.

„Toți membrii familiei l-am căutat timp de 2 zile, astăzi l-am găsit, și cu ajutorul pompierilor am reușit să îl salvăm. Pe această cale dorim să mulțumim ISU NEAMȚ pentru promptitudinea de care au dat dovadă. Vă mulțumim!”, a declarat Valentin Ciobanu, managerul AVA STING.

Totul e bine când se termină cu bine. Felicitări, ISU Neamț, pentru respectarea și salvarea vieții, sub orice formă ar fi ea!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Rodica Diaconu spune

    Mă bucur pentru aceste fapte bune, da, știu că de fiecare dată pompierii au intervenit …..felicitări! Dar ce ne facem cu actele de cruzime și maltratatea animalelor unde poliția nu intervine? Cred că dacă s-ar introduce și aplica niște pedepse situația ar fi alta.

  2. Ema Mea spune

    Extraordinar. Superb. Felicitări!!!

  3. CARETTE DORINA spune

    Felicitari si mii de multumiri acestui echipaj de la ISU Neamt , care prin fapta lor de a salva un animal (caine), ne-au demonstrat ca mai exista in Romania si oameni cu suflet si respect fata de aceste biete animale de multe ori maltratate, torturate, abandonate, omorate.. de cate unii care nu sunt altceva decat niste „monstrii” care n-ar trebui sa traiasca pe pamant printre oameni.
    Un mare mersi si familiei care l-a cautat si nu l-a abandonat. Acesti oameni stiu sa pretuiasca si sa aprecieze devotamentul pe care-l are un caine fata de stapanul sau.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate