Soric, un om de nota 4.34

5

Stimabilul fost sef al IPJ Neamt, Aurelian Vasea Soric, demis in urma scandalului provocat de asasinarea lui Gheorghita Mararu in Café Latino, din Piatra Neamt, a “cochetat” cu profesia de avocat. Desigur, pentru a imbraca roba de avocat al Baroului Iasi, a fost nevoit sa fie si el ca ceilalti oameni si sa treaca un examen de admitere, pe care l-a picat cu success, cu media 4.34.


Drept civil – 4,13

Drept Procesul Civil – 2,33

Drept penal – 6.00

Drept Procesul Penal – 5,25

Organizarea si exercitarea profesiei de avocet – 4.00.

Media – 4,34. (Sursa)

Case closed!

“If you can read me”, va mai informam ca Aurelian Vasea Soric poate acorda consultanta in romana si engleza, dupa ce a primit o autorizatie de mediator din partea Asociatiei “Centrul de Mediere” din Craiova. Dar aceasta nu este o noutate, stiam deja ca domnul Soric se descurca impecabil la engleza.

Noi ii dorim mult success domnului Soric la examenele viitoare.

Gh. Adrian

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. elena spune

    s-a inscris la examen pentru ca si-a dorit sa-i apere pe interlopi cat mai legal cu putinta dar nu a reusit era de asteptat se vede ca nu are creer chiar daca a terminat mate fizica cum se lauda sta prost cu logica

  2. constantin spune

    managementul ipj nu inseamna ca poti deveni peste noapte avocat.aceasta onoare o au fostii magistrati care in munca lor au studiat codurile civile si penale politia se implica mai mult in penal.nu este drept sa ju7decam un om care a incercat sa acceada in aceasta profesie.noi civilii trbuie sa apreciem staruinta acestui om tinar in asi schimba profesia.daca incerca sa devina om politic si mergea pe varianta XXX promovarea examenului era o simpla formalitate.testul grila pune in dificultate orice candidat.nu este ca la stefan gheorghiu.

  3. Sex Shop spune

    Asta e ala cu celebra replica „ce mare interlop e X, dpar pt ca dadea bani cu camata?!” :))

  4. nemtean spune

    a luat o nota prea mare pt. prostia si nesimtirea de care a dat& da constant dovada .

  5. Miruna spune

    Un om de nimic…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate