Distrugatorul de garduri

0

În ziua de vineri, 4 noiembrie 2011, în jurul orei 10.10, în timp ce T. Neculae, de 60 de ani, din Piatra Neamt, conducea o autospecializată, pe DN 12 C, pe directia Gheorghieni – Bicaz Chei, în localitatea Bicaz Chei, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un gard al unei locuinte, pe care l-a distrus pe o portiune de 9 metri, după care a ricosat pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune frontală cu semiremorca unui vehicul stationat regulamentar în afara părtii carosabile. După aceasta a ricosat în alte două garduri pe care le-a distrus pe o portiune de circa 5 metri, respectiv 17 metri.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentratie de 0,49 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. În cauză a fost întocmit dosar penal.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate