Incendii in Neamt

0

Incendiu în comuna Borleşti

(22.10.2011)

La ora 12.39, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 6 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o bucătărie de vară din gospodăria lui Nicolae C., din satul Mestacăn, comuna Borleşti.

Incendiul a fost cauzat de aparatul de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat (proprietarul a lăsat aragazul în stare de funcţionare, nesupravegheat, iar distanţa mică faţă de asteriala din lemn – cca 30 de centimetri – a dus la aprinderea acesteia). Au ars cca 10 metri pătraţi din asteriala de lemn a acoperişului bucătăriei. La intervenţie a participat şi SVSU Roznov.


Incendiu în comuna Agapia

(22.10.2011)

La ora 18.27, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 11 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe (aparţinând lui Gheorghe B.) din satul Săcăluşeşti, comuna Agapia.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars cca 6 metri pătraţi din peretele dormitorului şi tavanul încăperii, pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi. De asemenea, în incendiu a fost distrusă soba. La intervenţie a participat şi SVSU Agapia.

Incendiu în comuna Dumbrava Roşie

(23.10.2011)

La ora 04.35, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran din localitatea Dumbrava Roşie.

Au ars cca 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată.

Incendiu în municipiul Roman

(23.10.2011)

La ora 13.46, pompierii militari romaşcani au fost alertaţi şi au intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei societăţi comerciale, situată pe strada Sucedava din municipiul Roman.

În incendiul cauzat de un scurtcircuit produs de un cablu electric defect au ars cca 2 metri pătraţi de lambriu din PVC şi izolaţia cablurilor.

Incendiu în municipiul Piatra Neamţ

(23.10.2011)

La ora 17.09, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit într-o magazie din curtea unui liceu, situat pe strada Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Piatra Neamţ.

Incendiu a fost cauzat de jarul provenit de la o ţigară nestinsă aruncată neglijent. Au ars cca 250 de kilograme deşeuri din hârtie, materiale textile, materiale plastice şi cauciucuri. S-au deteriorat 3 plăci de azibociment din acoperişul magaziei.

Incendiu în comuna Secuieni

(23.10.2011)

La ora 18.56, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a inetrvenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei gospodării (aparţinând lui Constantin N.) din localitatea Secuieni.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars cca 2 metri pătraţi din plafonul din lemn şi stuf al încăperii afectate de incendiu.

Incendiu în comuna Bârgăoani

(23.10.2011)

La ora 23.51, pompierii militari pietreni au fost alertaţi şi au intervenit cu 9 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe (aparţinând Paraschivei D.) din satul Chilia, comuna Bârgăoani.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars: 48 de metri pătraţi din acoperişul unei anexe (construit din asterială lemn cu învelitoare din tablă şi plăci de azbociment), 8 metri pătraţi din planşeul holului (din scândură cu lambriu PVC), 1 metru pătrat din planşeul bucătăriei (din scândură), uşa şi tâmplăria (geam) adăpostului pentru păsări, 1000 de kilograme de cereale. S-au degradat pereţii anexei şi planşeul bucătăriei.

La intervenţie a participat şi SVSU Bârgăoani.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate