Urmează o surpriză urâtă pentru unii martori din dosarul șpăgilor de la spital

6

Surse bine informate ne spun că unii dintre cei care sunt martori în dosarul medicilor arestați de la ortopedia spitalului din Piatra-Neamț se vor transforma din martori în suspecți și asta în cel mai scurt timp.

Dacă se extind cercetările cu noi suspecți, înseamnă că lucrurile încep să funcționeze și asta e bine.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Victor spune

    Deci. A trecut. TERMENUL până la care. Aveai. Îngăduință de la Domnii ,doamna. Procuror daca Făceai Denunț ! până în data de ,era i Iertat , Deși Ai fost Nevoit sa dai ,Nu ai Dat că ai avut Tu Placerea sa i dai , Când Nu te Doare , Gemi de Durere Tu personal , Firesc că ce să ți pese de Situația. Altuia , Daca Funcționarea e pe Baza. Că Știu Ei. că n Instanța Martorii Nu se mai prezintă și asta nu numai în cazul de față , ci un Accident daca ai avut , atunci pe Moment sunt se află o droaie de Martori care : Știu Ei , Va spun Eu cum și în ce fel sa întâmplat ,petrecut , după care la termen de judecată Nu mai e nici Unu , Trebuie sa Amendeze Jidecatoru Politistu pentru ai aduce la următorul termen și tot așa . Acum e de Așteptat că la Sumele. pe care le au Colectat Doctorii sa și ia un Avocat ,Casa de avocatură Celebri și să încurce un pic Acuzarea .

  2. Bubu spune

    Dacă era mama voastră pe patul de spital și trebuia operată iar doctorul nu o făcea până nu primea banii ce ați fi făcut ? Atunci nu mai erați moraliști …… Să îi cerceteze pe cei care au dat șpagă pentru concedii fictive nu pe amărâții care vroiau să își știe rudele sănătoase .

  3. Marius spune

    Probabil se refera la faptul ca probele video care ii incrimineaza pe doctori se vor folosi si pt acuzarea martorilor de dare de mita . Demersul este legal dar sadic si inuman. Cine nu face asta cand e vorba de viata lui sau a cuiva apropiat? Investigatorii sunt cumva in pozitia de a ridica ei primii piatra de jos?

  4. mickey999 spune

    Suna ciudat acum…martori care sa devina suspecti?
    Martorii sint ai apararii sau sint martorii celor care i-au denuntat pe medici si sitemul fuctioneaza ca dracu’ de fapt .

    Oare denuntatorii si martorii lor devin suspecti si medicii shpagari devin acuzatori.
    Mai …la dracului treaba!

    Imi aduce aminte de „marele proces al comunistilor” cind „marele conducator” ( care a devenit ilegalist pentru ca el se ascundea dar de fapt pe el nimeni nu-l cauta) alaturi de ceilalti „ilegalishti” au devenit , nu-i asa cu mare pompa , „din acuzati acuzatori”

    🙂 🙂

    Romani! Vi se pregateste ceva!

    🙂 🙂

    1. George spune

      Din punct de vedere legal unui martor din dosar i se poate schimba calitatea in culpat după administrarea de probe care să-l incrimineze. În cazul de față presupun că e vorba de pacienții care au dat mită. Bine, ei pot fi achitați de judecători dacă se constată că au recurs la asta din constrângere pentru a-și salva viața sau sănătatea. Ideea este că aceste acuze descurajează fenomenul de dare de mită.

    2. Ion spune

      Procedura judiciara prevede ca in momentul in care exista indicii ca un martor din dosar are implicare in comiterea infracțiunii cercetata in dosar este făcut suspect dupa care devine inculpat. Aici este vorba despre cei care au dat mita doctorilor, daca nu ii denunta in cel mai scurt timp devin suspecti pentru savarsirea infractiunii de dare de mita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate