Puști de 18 ani, din Piatra-Neamț, cu antecedente, arestat pentru furt

0

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamţ au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 18 ani.

La data de 26 martie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamţ, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Roman, au identificat și reținut un tânăr, de 18 ani, din Piatra-Neamț, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 10/11 februarie 2019, acesta ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, în incinta unei locuinţe ce aparține unei femei, de 35 de ani, din Piatra-Neamț, de unde ar fi sustras o bicicletă și două televizoare, prejudiciul creat fiind de 1.000 de lei.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit că tânărul mai este cercetat într-o altă cauză penală instrumentată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate