Palmares deosebit al elevilor Şcolii Gimnaziale Nr.3 Piatra-Neamț la olimpiadele şcolare

1

Primăvara anului 2019 a adus Școlii Gimnaziale Nr. 3 Piatra-Neamț un palmares deosebit la etapa  județeană a Olimpiadelor școlare pe discipline.  Munca, înclinația și perseverența elevilor au făcut ca aceștia să obțină rezultate deosebite ( locurile I pe județ), care se materializează în participarea lor la etapa națională.

„Profesorii îndrumători au un rol important în pregătirea și îndrumarea elevilor, apoi familia care îi susține moral astfel încât triunghiul succesului este  reprezentat de elevi, profesori și părinți.”, precizează directorul Școlii Gimnaziale Nr.3 Piatra-Neamț, prof. Anișoara Oniciuc.

Elevii calificați la etapa națională a olimpiadelor școlare și profesorii lor îndrumători sunt :

  • Luchian Cristian, clasa a VI-a C – Matematică ( îndrumat de prof. Mihaela Paica), Fizică (îndrumat de prof. Anișoara Oniciuc), Informatică (îndrumat de prof. Octavian Hodea)
  • Spiridon Elena, clasa a V-a C – Matematică ( îndrumată de prof. Mihaela Paica)
  • Iordăchescu Iustina, clasa a V-a A – Limba și literatura română (îndrumată de prof. Petronela Șerban)
  • Zlăvoc Iarina Maria, clasa a V-a, București – Educație tehnologică și aplicații practice (îndrumată de prof. Antoneta Sorlescu)
  • Bostan Roger, clasa a VIII-a A – Educație Tehnologică și aplicații practice (îndrumat de prof. Antoaneta Sorlescu )

Un rezultat de excepție l-a înregistrat elevul Cristian Luchian din cls a VI- a C, care a reușit recordul, pentru prima dată la școala noastră și anume tripla calificare la etapa națională la disciplinele Fizică, Informatică și Matematică, obținând totodată si premiul I la concursul național  de fizică PHI online (prof. Anișoara Oniciuc).

Felicitări, deopotrivă,  elevilor, profesorilor îndrumători și părinților acestor elevi cât și mult succes în pregătirea pentru etapa următoare!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Beleut Lidia spune

    Zlavoc Iarina Maria , clasa V B este corect

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate