VIDEO: Gunoaiele cu cartelă, un experiment eșuat la Piatra-Neamț

2

Vă anunțam acum câteva luni că se vrea implementarea unui sistem de acces cu cartelă la zonele unde sunt tomberoanele de gunoi (click aici pentru articol)

După cum bine comentau mulți pietreni la acea vreme, experimentul a fost un fiasco. Prima astfel de cazemată e deja ruginită și cu sârmele pe afară, în jurul ei mizeria e de nedescris, un tomberon e pe lângă, oamenii care uita acasă cartela aruncă gunoiul la întâmplare, un dezastru total.

Decât cu cuștile astea ruginite și înconjurate de gunoaie mai bine fără.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. legio spune

    Avem politie locala ,avem edili si personal bugetar mult ,au amendat pe cineva cu o suma , de la care sa-i piara pofta de a mai arunca gunoiul in alta parte decat in container ? Stiti ca cei ce ridica gunoiul nu matura si nu strang gunoiul care poate mai cade cumva din container iar colectarea gunoiului se face complect aiurea, adica sub orice critica ?

  2. Alex spune

    Din Păcate Așa e la Noi , trebuie făcute Experimente deși Bine precizați Lumea ,Cetățenii Cetății au spus ,Semnalat că Nu e Tocmai o Idee Strălucită! Da Deh , daca unii au bani , timp și vreme de Experiență .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate