Incendii in Neamt, 4 octombrie

0

Incendiu în comuna Trifeşti

(04.10.2011)

La ora 14.12, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 8 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei gospodării (aparţinând lui Mircea B.) din localitatea Trifeşti.


Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din sistemul de încălzire (sobă din cărămidă). A ars tavanul bucătăriei, construit din scândură, pe o suprafaţă de 10 metri pătraţi. Pentru lichidarea tuturor focarelor de incendiu de la asteriala acoperişului a fost necesară decopertarea parţială a învelitorii din tablă. La intervenţie a participat şi SVSU Trifeşti.

Incendiu în comuna Drăgăneşti

(04.10.2011)

La ora 15.06, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 16 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje din gospodăria lui Petrea P., din localitatea Drăgăneşti.

Incendiul a fost cauzat de jarul provenit de la o ţigară nestinsă, aruncată neglijent. Au ars cca 5 tone de furaje şi 15 metri liniari de gard din scândură.

Incendiu în comuna Petricani

(04.10.2011)

La ora 17.21, Detaşamentul de Pompieri Târgu Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu un ofiţer, 16 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje din gospodăria lui Cristinel D., din localitatea Târpeşti, comuna Petricani.

Incendiul a fost cauzat de jocul copiilor cu focul. Au ars cca 4 tone de furaje.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate