Omagiu adus foștilor dascăli la Școala Gimnazială Rediu

0

Wekend-ul trecut, la Școala Gimnazială Rediu s-a desfășurat o activitate specială, prima ediție a manifestării  „Dascălul meu”. Activitatea a fost dedicată foștilor profesori ai școlii, în prezent aflați în rândurile pensionarilor.

Organizatorul acestui frumos eveniment a fost directorul Școlii Gimnaziale Rediu, prof. Ionuț Ciangu.

Am avut privilegiul, ca inițiator al acestui eveniment, să-mi reîntâlnesc dascălii, dragii mei profesori, care m-au format ca om, delegându-mi dragostea pentru nobila profesie de dascăl. Domniile lor au șlefuit personalitătile multor generații de elevi ai Școlilor din Comuna Rediu (Betești, Poloboc, Socea). Pentru strădania acestor oameni minunati, pentru efortul fantastic depus la catedra și pentru educația aleasă pe care ne-au transmis-o cu atâta dragoste, i-am invitat în prag de Sărbatori și în An Centenar să-și revadă locul unde și-au petrecut o parte din viața lor, Școala din Rediu.”, a menționat directorul Ionuț Ciangu.

Evenimentul deosebit a debutat cu vizitarea scolii, urmat de un program artistic susținut de elevii Școlii Rediu:

1.Cântece și poezii dedicate Centenarului Marii Uniri.
2.Cântece și poezii dedicate Dascălului.
3.Sceneta „Un pedagog de școală nouă”, de I.L.Caragiale
4.Colinde, colinde
5.Dansuri populare, susținute de formația școlii,  „Vlăstarele Rediului”

Dupa spectacol, Generația de Aur a dascălilor, a fost recompensată, din partea Școlii, cu Diplome de Excelență pentru întreaga cariera didactă remarcabilă.

„Mulțumesc PROFESORILOR MEI pentru imensa bucurie și emoție transmisă prin participarea la acest eveniment! De asemenea, mulțumesc colegilor mei care mi-au fost alături și elevilor noștri minunați!”, a conchis la finalul activității prof. Ionuț Ciangu,  directorul Școlii Gimnaziale Rediu.

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate